bieberlOve[x] 0 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Nick :bieberlOve[x] Data Zdarzenia :zawsze prawie Osoba/y na które chcesz złożyć skargę :niezlyLOL Opis Sytuacji :zawsze jak wchodze czy coś i pisze na shoutboxie to ona do mnie pisze jakieś teksty np. idź się lepiej ucz, ogarnij się, zamknij ryj itp. mam już tego dosyć ! Moderator powinien zachować kulture Dowód :Patrzcie na shoutbox nie raz zresztą kilka osób to potwierdzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 zamknij ryj nigdy tak nie powiedzialam wiec nie zmyslaj i sama sie czepiasz do mnie a jesli ty sie do mnie czepiasz to mam prawo odpowiedziec ,przeciez milczec nie bede .. to ty mowilas jaki ja grafik jestem i jeszcze sama wyzwalas do pojedynku .. ale uwazaj sobie jak chcesz a co potwierdzi twój brat spoko mój brat tez moze powiedziec co innego wiec bratem sie nie poręczaj . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bieberlOve[x] 0 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Nie tylko brat .. są inni ludzie którzy to widzą .. :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bay! 0 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Jprd...nie umiecie dać spokoju widze to Lolka ma dużo h na forum i nie było skargi więc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bieberlOve[x] 0 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Bay!, a co mają godziny do skargi .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zako 1 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 "Dowód :Patrzcie na shoutbox nie raz zresztą kilka osób to potwierdzi." dobre dowody ;p rownie dobrze mozesz kogos przekonac by tak mowil, wiec moim zdaniem dowodow nie masz zadnych :)Poza tym tylko Paulina robi cos jako mod, nie wspominajac o grafiku. Tylko ona stara sie utrzymac porzadek.Sb sluzy do luznych rozmow, nie musisz nic tam pisac ani czytac a jak juz sie sapiesz to Paula moze cos odpowiedzieć ^^ Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bieberlOve[x] 0 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Ja się nie sapie Zako. Ale ona myśli, że jak ja jestem najmłodsza to mnie można wyzywać od najgorszych .. I tylko ona stara się utrzymać porządek jako mod ? Haha .. sn0wy najbardziej utrzymuje porządek i wcześniej Skrillex również, ale jej nawet nie ma w top 5 modach .. Jako grafik to najczęściej robi prace to fakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 nie ma mnie w top bo długo tego moda nie mam a tez co Snowy moze i robi wiecej bo ma global wiec ma wiekszy dotęp do forum wiec nie wiem po co ta spina .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 CLOSEZrób screena z tym co pisałaś i wtedy złóż skargę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi