Skocz do zawartości

Wasze propozycje x4

Rybak

Rekomendowane odpowiedzi

new const nazwa[] = "Saper";
new const opis[] = "Posiada 2 miny,P90[7dmg]";

klasa : FBI - zmiana widocznosci z 75/255 na 90

150x0,7=105+105 = 210 Jeśli się ma max int - tyle wystarczy.

Chciałem zgłosić błąd w klasie "Mściciel" , w opisie pisze ze dostaje sie hp oraz ammo, hp sie dostaje, ale ammo nie.

A i pytanie, czemu nie można kampić przy hostach, w końcu to jest cel TT na niektórych mapach aby ich pilnować i nie pozwolić CT ich przejąć... a nie że dostaje się bana jak niedaleko ich się stoi.

Fbi bardzo słaba klasa a wy jeszcze ją pogarszacie najpierw nia zagrajcie a potem placzcie i jeszcze jedna dzisiaj gralem 2 mapy i caly czas widzialny dopiero 3 mapa cos tam nie byl to co to jest za klasa raz jest a raz nie a wy ją pogarszacie może weteranowi i mscicielowi dodacie po 20 dmg będzie dobrze

Chciałem zgłosić błąd w klasie "Mściciel" , w opisie pisze ze dostaje sie hp oraz ammo, hp sie dostaje, ale ammo nie.

I propozycje do sprzedawania przedmiotów, można by zrobić komende /sell aby nie wchodzić w sklepik, bo często jest tak że kupuje się monety i zamiast tego albo sprzedaje się item albo kupuje jeszcze inny, co nam nie pasuje jeśli mamy dany item na którym nam zależało. 

Mysle ze taki noz w polaczeniu z klasa jak nozownik.fbi.diabel.spiderman. Bedzie za dobry. Mozna by byli przerobic ostrze assasyna zeby dalo sie go ulepszyc na 1/1. Zabrac mu niewidke i o wiele zmniejszyc szanse lotu.

Sory ale pisze z telefonu

No właśnie może być problem. Ale np jak ja mam w Spidermanie 1 skok dodatkowo to można zrobić, że będą dwa skoki?! Albo zrobić tak,że żadna klasa nie będzie miała dwóch skoków tylko vip ale z drugiej strony to jest trochę bez sensu...

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności