Skocz do zawartości

Wasze propozycje x4

Rybak

Rekomendowane odpowiedzi

Ale Rybaczku akurat to jest racja,że np: grając archaniołem spadam z dużej wysokości to muszę nacisnąć "e" i od razu wykorzystuje się apteczka ;x

Gość Andrzej(*)

sprzeciw ;d moim zdaniem właśnie ten tłok przyciąga graczy :D 

czemu ? czasem nawet przez dwie godziny na serwer trzeba wchodzić przez konsole (a nie każdy zna ten sposób).

Moja propozycja jest danie mapy de_dust2_long no bo czemu nie?bo za mala?popatrzcie na cs_wiocha taka sama jak long fy_pool_day tez taka sama wiec czemu by nie dodac a usunąc jakąś w zamian

Proponuję dodać mapę:

de_zima.

Link do mapy:  http://maps.cs-bg.info/maps/cs/1797/

mapa na pewno na 28+ slotów.

de_dust2_long tak jak napisał pralka

Link do mapy:  http://maps.cs-bg.info/maps/cs/60/

mapa mała ale wszyscy się pomieszczą. :)

I jestem za żeby usunąć fy_snow_dew lub fy_snow. Jest zdecydowanie gorsza od longa.

• Like 1

Pomieszcza sie na laycie jak na fy_snow sie kazdy miescil:)jestem za usunięciem z 1 westwoodow:)to ciagle jest westwood,a jak jest w glosowaniu westwood BIG to zawsze bd BIG bo kazdy to wybiera i to juz jest nudne

• Like 1

Gość Andrzej(*)

Jak już jesteśmy przy mapach to dało by rade podrasować regulamin z 30min na 5min za rzucanie HE na małej mapie ?

Czemu ? czasem nawet nie wiem co robić, banować 5-6 osób, po dziesiątkach upomnień, czy jak zazwyczaj robię, że zmieniam mapę.

Andrzej jak jest potrzeba to banuj z 5-6 osób,może to będzie dla nich nauczka. Poza tym każdy kto gra ma obowiązek znać regulamin,a jak będzie skarga to jest nie słuszna bo regulamin mówi jasno...

• Like 1

Juz byla burza mozgow co do westwoodów jedni byli na tak drudzy na nie wiec mapy te zostaja

Rybak wczoraj WESTWOOD byl grany 6  razy(big i zwykły)zobacz sobie w HLTV a Kabul chyba 1 raz,tez jest MAPA cs_milita wogole nie byla grana to juz sie powoli staje nudne dla niektorych,jakbys gral na serwie i by co chwile byl westwood to tez bys usunął,proponuje ZEBYS ZROBIL GLOSOWANIE CO DO MAPY DE_WESTWOOD_BIG,(USUNĄĆ MAPE BIG TAK czy NIE)i bysmy zobaczyli:)

• Like 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności