Kobys 250 Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Ale Rybaczku akurat to jest racja,że np: grając archaniołem spadam z dużej wysokości to muszę nacisnąć "e" i od razu wykorzystuje się apteczka ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luQu 0 Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 A ja proponowałbym o dodanie jakis dzwiekow np podczas zabicia przeciwnika , np head shot przy zabiciu w glowe, czy killing spre:) pomyslcie o tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumekler 53 Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Te dźwięki jak dla mnie zbędne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Bez sensu, tylko by obciążały serwer. jak zabijesz typa to sobie krzyknij 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Dla mnie też bez sensu. Każdy plugin to dodatkowe obciążenie dla serwera, jak bedzie ciagle coś dodawane to w końcu padnie i bedzie płacz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuraL 1 Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Terminatorowi przydał by się chociasz by scout albo zwykłe awp. Jak potrzebujecie jakieś klasy , perki to moge sam napisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Ale po co ? Masz scoutera albo snipera jak chcesz grać tymi broniami Jak widzisz mamy także H@ który też potrafi pisać klasy i perki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 jprdl Kobys daruj sobie te głupie komnetarze i docinki bo to świadczy tylko o tobie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuraL 1 Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 "ale co chwalisz się,ze umiesz posac" oco ci tu chodzi to tyko propozycja .. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 15 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Moja propozycja jest zmniejszenie slotow na 24:)na serwerze jest tłok itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej(*) Opublikowano 15 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 sprzeciw ;d moim zdaniem właśnie ten tłok przyciąga graczy czemu ? czasem nawet przez dwie godziny na serwer trzeba wchodzić przez konsole (a nie każdy zna ten sposób). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 15 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Po co zmieniać coś co jest dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jinchuriki Kyuubi 9 Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Wlasnie ale lagi ktore panuja nie sa dobre i prosze o naprawienie tego bo grac ciezko . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumekler 53 Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Myślałem, że to coś z moim netem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Myślałem, że to coś z moim netem Tez mam lagi w ciul masakra;/ale to moze byc wina pluginow ze za duzo,nie wiem nie znam sie;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Jakby to była wina pluginów to serwer ciągle by lagowało i nie szłoby grać, być może to chwilowe i winowajcą jest pukawka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiołaS 5 Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Wczoraj były 3 crashe dzisiaj 1 i wtedy kiedy ja byłem, a mogły jeszcze być wtedy kiedy nie było mnie na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Moja propozycja jest danie mapy de_dust2_long no bo czemu nie?bo za mala?popatrzcie na cs_wiocha taka sama jak long fy_pool_day tez taka sama wiec czemu by nie dodac a usunąc jakąś w zamian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumekler 53 Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Można by usunąć fy_snow_dew albo fy_snow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiołaS 5 Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Proponuję dodać mapę: de_zima. Link do mapy: http://maps.cs-bg.info/maps/cs/1797/ mapa na pewno na 28+ slotów. de_dust2_long tak jak napisał pralka Link do mapy: http://maps.cs-bg.info/maps/cs/60/ mapa mała ale wszyscy się pomieszczą. I jestem za żeby usunąć fy_snow_dew lub fy_snow. Jest zdecydowanie gorsza od longa. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Pomieszcza sie na laycie jak na fy_snow sie kazdy miescil:)jestem za usunięciem z 1 westwoodow:)to ciagle jest westwood,a jak jest w glosowaniu westwood BIG to zawsze bd BIG bo kazdy to wybiera i to juz jest nudne 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 18 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Juz byla burza mozgow co do westwoodów jedni byli na tak drudzy na nie wiec mapy te zostaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej(*) Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Jak już jesteśmy przy mapach to dało by rade podrasować regulamin z 30min na 5min za rzucanie HE na małej mapie ? Czemu ? czasem nawet nie wiem co robić, banować 5-6 osób, po dziesiątkach upomnień, czy jak zazwyczaj robię, że zmieniam mapę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Andrzej jak jest potrzeba to banuj z 5-6 osób,może to będzie dla nich nauczka. Poza tym każdy kto gra ma obowiązek znać regulamin,a jak będzie skarga to jest nie słuszna bo regulamin mówi jasno... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Juz byla burza mozgow co do westwoodów jedni byli na tak drudzy na nie wiec mapy te zostaja Rybak wczoraj WESTWOOD byl grany 6 razy(big i zwykły)zobacz sobie w HLTV a Kabul chyba 1 raz,tez jest MAPA cs_milita wogole nie byla grana to juz sie powoli staje nudne dla niektorych,jakbys gral na serwie i by co chwile byl westwood to tez bys usunął,proponuje ZEBYS ZROBIL GLOSOWANIE CO DO MAPY DE_WESTWOOD_BIG,(USUNĄĆ MAPE BIG TAK czy NIE)i bysmy zobaczyli:) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi