Cr@zy 15 Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Rybak wczoraj WESTWOOD byl grany 6 razy(big i zwykły)zobacz sobie w HLTV a Kabul chyba 1 raz,tez jest MAPA cs_milita wogole nie byla grana to juz sie powoli staje nudne dla niektorych,jakbys gral na serwie i by co chwile byl westwood to tez bys usunął,proponuje ZEBYS ZROBIL GLOSOWANIE CO DO MAPY DE_WESTWOOD_BIG,(USUNĄĆ MAPE BIG TAK czy NIE)i bysmy zobaczyli:) Obawiam się, że większość i tak wybrałaby opcję "nie".. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej(*) Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 pralko pralko pralko... skumaj, że ty jesteś tylko jedną z 10% osób grających codziennie więcej jak 1h, niektórzy grają po 5-7h, więc nic dziwnego, że mapy się nudzą na chłopski rozum, usuniecie weesta to wrócą do DD2, a że tej mapy nie ma opcji usunąć znowu będziecie szukać rozwiązań. Nawet zrobić to głosowanie, to gdzie ty chcesz to zrobić ? na forum, gdzie jest 1/10 graczy z serwera ? Nie ma co tego wałkować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 pralko pralko pralko... skumaj, że ty jesteś tylko jedną z 10% osób grających codziennie więcej jak 1h, niektórzy grają po 5-7h, więc nic dziwnego, że mapy się nudzą na chłopski rozum, usuniecie weesta to wrócą do DD2, a że tej mapy nie ma opcji usunąć znowu będziecie szukać rozwiązań. Nawet zrobić to głosowanie, to gdzie ty chcesz to zrobić ? na forum, gdzie jest 1/10 graczy z serwera ? Nie ma co tego wałkować. Andrzeju andrzeju andrzeju:D:Dw sumie masz racje:Ddobra to ja sie juz nie wtracam grajcie na czym chcecie:Dale biga by mozna usunac ale jak nie to nie:Dale chociaz dodajcie DE_DUST2_LONG!!plis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiołaS 5 Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Można też zrobić tak, żeby usunąć de_westwood lub de_westwood_big i dodać jakaś inną fajną mape. np. de_blue Link do mapy: http://maps.cs-bg.info/maps/cs/467/ mapa na 32 sloty więc 28 spokojnie się zmieści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jinchuriki Kyuubi 9 Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Ziolas fajna mapka tez proponuje ja dodac co do westwoodow to propomuje dodac plugin ze gdy jest grany westwood/big to przez kolejne 4 mapy zaden westwood nie moze byc grany .Dodanie klasy.Podpalacz1/8 na podpalenie.A bronie dodajcie takie jakie uwazacie za sluszne + He 1/3.4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 22 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Klase z podpaleniem juz probowalem zrobic jednak wywoluje ona problemy z serwerem takze puki co takiej nie bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 26 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 moja propozycja jest dodane tej mapy:)http://cs.gamebanana.com/maps/152027 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 26 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 To spokojnie, jak zimna przyjdzie, jak pierwszy śnieg spanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vixens 10 Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Moja propozycja mapa de_dust2_long zamiast np Snow a tam jest 5sek gry a na long juz da sie kombinować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 To spokojnie, jak zimna przyjdzie, jak pierwszy śnieg spanie Kobys SPADNIE nie SPANIE bo siusiak zaraz tutaj wbije i cie nauczy jezyka polskiego:) i jeszcze nie ZIMNA tylko zima,takie błedy,siusiak bd wnerwiony:) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumekler 53 Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 u mnie już pierwszy spadł. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiołaS 5 Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Sumekler, nie odbiegajmy od tematu. Piszemy cały czas o propozycjach. A za zamianą mapy ze snow na dd2_longa jestem ZA. Na snow to wychodzisz z jednego zakrętu i już widzisz przeciwnika, a na long musisz kawałek przejść, żeby się z przeciwnikiem spotkać. Ps. Rybak olewasz to co ludzie pisza na temat dodawania tych mapek. Ja też napisałem, żebyś z 3 dodał to nawet słowa nie napisałeś, tylko do innych piszesz o innych rzeczach. Może czas zacząć coś robić.. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Dokładnie ziołas nie ma go na serwie rzadko go widuje a on westwood big nie usunie nic nie dzieje sie z tym serwerem po usuwajcie stare mapy i dodajcie pare nowych odswiezcie ten serwer ja bym biga usunął,gimbaza niech placze ze go nie ma,bo on tylko jest grany i zwykly WEST strasznie nudne!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 A ja proponuje zrobić rekrutację na OPIEKUNA serwera, gracza który gra dużo, zna wszystkich innych graczy, wie co jest ŹLE, co trzeba zmienić... I również pomógłby w decyzji co do zaakceptowania komuś podania o admina. Bo teraz Rybak sugeruje się tylko tym co piszą inni. To tylko moje zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Tatko pisałem na telefonie więc dlatego takie błędy. No Blaze to nie jest zły pomysł, gracze się mylą co do podań (ale nie zawsze) i przydałaby się taka osoba, która potrafi ogarnąć taki temat i pomoże rybakowi. No tak jak już to ja proponuje jakieś piosenki dodać,zmienić. Tylko nie mam żadnej paczki ani nic, ale proponuje dodać jakieś już z klimatem świątecznym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 ja bym zostawił snow, a dust long dodał na Wiosnę. Chyba wiadomo dlaczego . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Tak wiemy Maniak ale Snow jest glupie nie wyjdziesz z respa a kolesie juz sa u cb na respie:)a de_dust2_long to wezmiesz sobie klase snajpera pobawisz sie :Di poza tym lepsza mapa:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siusiak2 25 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Tato wiesz co Ci napisze, nie rozpisujac sie napisze jedno slowo "Ostentacja" -to słowo opisuje wątpliwe wartosci Twoich wypowiedzi. a jak nie wiesz co to znaczy to polecam GOOGLE Rybak wczoraj WESTWOOD byl grany 6 razy(big i zwykły)zobacz sobie w HLTV a Kabul chyba 1 raz,tez jest MAPA cs_milita wogole nie byla grana to juz sie powoli staje nudne dla niektorych,jakbys gral na serwie i by co chwile byl westwood to tez bys usunął,proponuje ZEBYS ZROBIL GLOSOWANIE CO DO MAPY DE_WESTWOOD_BIG,(USUNĄĆ MAPE BIG TAK czy NIE)i bysmy zobaczyli:) skoro juz tak bardzo liczysz na to, zebym zwrocil uwage na Twoja marną osobe to znow Ci pokaze, jak sie pisze -skoro tak na to liczysz ^^ piszę się W OGÓLE* a nie "wogole" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Wogóle pisze się razem i oddzielnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Hahahahah Tato wywołałeś wilka z lasu -.- Tak poza tym Rybak nie usunie west bo to jest podstawa praktycznie każdego serwera... Można by było zrobić takie coś,że jak west był grany to nie ma go w vote, ani nie można nominować go przez 3-4mapy... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Hahahahah Tato wywołałeś wilka z lasu -.- Tak poza tym Rybak nie usunie west bo to jest podstawa praktycznie każdego serwera... Można by było zrobić takie coś,że jak west był grany to nie ma go w vote, ani nie można nominować go przez 3-4mapy... No dobre,ale wiesz co ja sie tym ***** siusiakiem nie przejmuje taka prawda ze to jakis GIMBUS ktory siedzi tylko przed kompem i sprawdza pisownie,poza tym ja nie pisze tak jak ty ze sie patrze na klawe tylko patrzę sie na monitor wiec próbuj tak pisac a potem poprawiaj:)ale ten WEST wnerwia:D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 30 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 IDĄC ZA GŁOSEM CIĄGŁEGO SPAMU NA GADU-GADU ORAZ ADMINOM NA SERWERZE Z PYTANIAMI KIEDY RESET ? KIEDY RESET SPIESZĘ ODPOWIEDZIEĆ ZE RESET ODBĘDZIE SIĘ : JEŚLI NIE DZIŚ W NOCY 30.11.2013r. TO W NIEDZIELĘ W NOCY 1.12.2013r 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vixens 10 Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Brawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcio 167 Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Rybak chodzi Ci ze z soboty na niedziele w nocy czy z niedzieli na poniedzialek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JointZkozaka 1 Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 dodajcie cichemu zabojcy 1/1 z kosy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi