Long way to hell 13 Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 1. Serwer: Cod mod 45k 2. Nick: Long way to hell3. Imię: Krzysiek4. Wiek: 185. Znajomość Amxx(0/10): 9/10 to co musi umiec admin (nie wliczam pluginow)6. Mikrofon(Tak/Nie): tak7. Składka(Tak/Nie): tak co miesiac zaczynajac od pazdziernika 108. Czas spędzony na forum: troche tego bedzie9. Opisać siebie: mily sympatyczny spokojny lubie grac w gale w csa oczywiscie pic 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: poniewaz nie jednokrotnie mialem na waszych serverowniach admina i nie bylo ani jednej skargi na mnie11. Linki do reklam: jeszcze nad nimi popracuje12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; oczywiste demko / ss / ban -Gdy ktoś nadużywa micro; ostrzezenie / kick/ ban 5 minut -Nadużywa Kultury na serwerze; ostrzezenie / kick / ban 5-30 min13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): ns z gory pozdrawiam long way to hell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blind 15 Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Jestem na tak . Wymagania: -micro -składka -wiek -amx Jedyny minus to reklamy . zrób te reklamy to jest 30minut roboty . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deave 0 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Jestem na tak -wiek -skladka -amxx -mikro Jeszcze raz Jestem Na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 na tak, wymagania są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 ta, miałeś admina i... //wymagania zrób reklamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 na NIE 8h na serwie reklamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamknij Oczy 88 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Jestem na tak . wymagania . Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Daj te reklamy TAK wymagania Tylko graj więcej :f Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 3 Października 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Nie Ciągle tutaj przychodzisz po admina, a jak nie dostajesz to idziesz gdzie indziej. Masz niecałe 8h, a np: Lolerto ma +70h. Nawet ci się reklam nie chciało zrobić. WIELKIE NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #5 [Call Of Duty] Cs-Classic.pl [45001 LvL][COD:MW] | Pukawka.pl → CODPodania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi