Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Mam problem z FPSAMI w cs ich wartosc podczas chodzenia itd wynosi 80,100 ale podczas STRZELANIA sie,kucania SMOKE zaledwie 30 fps i ping po 200 i sie nie da grac wczesniej tak nie bylo;/przypominam iz ze sciagalem tego CS od BUZKI Grafika:8500 gt 512 mb nvidai geforce2.50 ramUstawialem priorytet na WYSOKI nic nie dalo,nie wiem co robic;/W innych grach tak nie mam;/dzis gralem na FY_SNOW to jak tylko sie patrzylem na sciane to mialem 25 fps;/nie wiem,a i jak wlaczam CS1.6 to mam UZYCIE CPU 80,90,100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 entity_flush_pocket nie wyskakuje ci cos takiego czasem podczas tych " lagow " ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dav 0 Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 a fps_max 100 wpisałeś w Console? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 dav jak coś to fps_max 101... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 30 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 mam wpisne fps_max 101,develeper 1 i nie mam RYBAK czegos takiego ping mam po 60 ale jak sie popatrze w NIEBO,a jak sie patrze na jakies TXT droge jakas drzwi to wtedy mi skacza jak porypane;/nie wiem czyja wina carbon mi nie zamula a chodzi na full wiem wiem stara gra ale jednak nie scina a cs to nie wiem czemu;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blind 15 Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Zainstaluj jakiegoś anty wirusa najlepiej jednorazowego który ci usunie wszystkie trojany itp wtedy przeinstaluj cs'a i wez sobie cfg poszukaj na necie Napewno pomoże też tak miałem . Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 30 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 antywirsua mam AVASTA a to coz zostawie dzis na noc kompa wlaczonego i dam PELNE SKANOWANIE SYSTEMU o trwa jakeis 6 godzin:Ddzieki sprobuje:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamknij Oczy 88 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Zkonfiguruj antivirusa i bedzie działało , tak samo miałem musiałem zkonfigurowac antivirus i działa bardzo dobrze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vienio92 37 Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Spróbuj tych komend rate 25000ex_interp 0.01 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak Aktywnosci Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi