(BHP)_CoollMee_ 0 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Imię : KubaNick : (BHP) _CoollMee_Wiek : 14Znajomość AMXX[(1/10) : 6-7Mikrofon(tak/nie) : takSkładka(tak/nie) : takSteam/NS : NSKontakt:: SKYPE I GG PODAM NA PWDlaczego ty? : Wiem że dużo ludzi lubi skracać itp. a ja nie lubie jak oni skracają i takich ludzi chce wyłapać. Ilość godzin przegranych na serwerze : ok. 2 i pół miesiącaLink do Reklam : http://cs-hax.com/cs-classic-deathrun-da-coollmee-t93333.htmlhttp://reksio-cs.pl/serwery-cs-counter-strike-f13/cs-classic-deathrun-dal-coollmee-t32005.htmlhttp://cs-puchatek.pl/reklamy-serwerow-cs/393664-xpro-deathrun-expmod-nowy-sezon-ownserver-pl.htmlhttp://rzeznia.eu/topic/119835-cs-classic-deathrun-klasy/http://cs-maxskills.pl/showthread.php?38914-Cs-Classic-Deathrun-(Klasy)&p=157329#post157329(PS OGARNĄŁEM SIĘ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simpi 0 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Jednak jestem na STANOWCZE NIE!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bieberlOve[x] 0 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Na tak. Mikro, składka i amx. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vPerfect 0 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Na Tak.Mikro,Amx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bez Spiny 0 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Na nie jeszcze nie dorosłeś to takiego admina , a poza tym nie spamuj tymi podaniami to już twoje 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimuras 0 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Na tak, wiek, mikro i amx :mrgreen: wszystko jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anog55 0 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Na NIE za duzo podan juz zalozyles jak dla mnie plus lamiesz regulamin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati. 0 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Na nie. Łamiesz regulamin i chcesz mieć admina haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisterMajster 0 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Jestem na tak ponieważ -ogarnia-składka-mikro-często jest na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
to_nie_ja 0 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Na Tak powody:-amxx-micro-skladka-reklamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaseL [FS] 0 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Na tak powody:-ogar-reklamy itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Na tak.Plusy :-Skladka.-Mikro-WiekMinusy :Malo rozwiniete "Dlaczego Ty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fanatic 0 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 na tak plusiki to bendą:skladeczkamicroreklamyminusiki to :Nie rozwinełeś "dlaczego ty?" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReaGGe|Team 0 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Witam Jestem na TAK a powody up Mysle ze sie nada na admina servera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rotek123 0 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Na nie, łamiesz regulamin, uprzykrzasz życie adminom Próbujesz się rządzić, nadużywasz micro bez mutacji, to już twoje 3 podanie każde było odrzucane, poza tym w ostatnich miałeś jakoś 13 lat... -,- i jakoś to inaczej wyglądało Szybko się zmieniasz! Po raz 3 - NIE! EDIT: Nie grasz 2,5 miesiaca na serwie! Sam gram około trzech miesięcy, a widze Cię na nim od max 1 miecha. Poza tym, nie lubisz skracających, sam skracasz OGARNIJ SIĘ CZŁOWIEKU @EDIT2: Uciekasz przed banem poraz kolejny. Gra sie konczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Jestem na nie,ponieważ podpada mi typo reklamuje podania,raz i 2 nie dostał to składa i składa aby tylko dostać adma jak dla mnie dzieciak i tyle :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRooBY 0 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Na nie . nie nadajesz sie na admina. powody up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dz!oBaK 0 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 hmm JA RÓWNIEŻ JESTEM NA NIE POWODY WYŻEJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimuras 0 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Na nie. Widać nie ogar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Reklamujesz podanie, łamiesz regulamin ! Na duże NIE !!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 CLOSE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi