Kubix 0 Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Lubie Gwałcić Misie chyba się za bardzo poczuwa, wlepił mi bana za to, że wyraziłem o nim swoje zdanie, mianowicie napisałem, że DLA MNIE(nie musiał tego brać do siebie, to moje zdanie) jest noobem, po czym też nazwał mnie noobem i wkleił bana na 3 godzinki, baran. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Regulamin mówi jasno : 3.7 Obrażanie gracza/admina, ubliżanie go - Ban od 5 min do 3h Ban słuszny. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisiaczeQ 1 Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Nie mam zamiaru słuchać żeby Mnie obrażano Od Noob'a , dałem ci bana Na 3h dla tego że to nie 1 raz się już zdarzyło ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ofiarnik 0 Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Obraza ? = banTrudno zrozumieć? Tym bardziej administratora. Ban słuszny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: 3.7 Obrażanie gracza/admina, ubliżanie go - Ban od 5 min do 3h Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi