Zamknij Oczy 88 Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Nick: Zamknij OczyWiek:15Doświadczenie: SrednieDlaczego ty:Bo jest mało grafików i postanowiłem wspomuc forum i ucze sie co dzien grafiki . Twoje prace[5]: http://speedy.sh/wsFYm/output.rar Ps. 2 prace dorobie jutro , bo juz nie miałem czasu . Ps. Dopiero sie ucze wiec nie jestem czy moje prace sa perfect . 1. Co najmniej 40 postów na forum. Obowiązkowo Tak2. Aktywność w dziale "Grafika" Obowiązkowo Tak 3. Odpowiednie doświadczenie graficzne. Obowiązkowo Tak4. Zobowiązanie do wykonywania zleceń. Obowiązkowo Tak5. Co najmniej tydzień spędzony na naszym forum. Wyjątki Wiecej niz 2 tyg.6. Brak warnów. Wyjątki Nie mam ani 1 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Jest 3 prace nie 5, Dla mnie twoje prace nie robią wrażenia, Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Hmm, co to prac to są żeby Cię nie obrazić - na małym poziomie, ale rozumiem uczysz się, popatrz może jakieś poradniki jak inni to robią pokombinuj coś co obudziło by w kimś jakąś fascynację a nie żeby zrobić na odpał aby było, i jeszcze jdeno, masz błąd w sygnaturce :X"Daj nam zycieDaj nam wiareDaj zwycieztwo" /|\ Tutaj masz błąd :c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Ortografia. A co do prac takie sobie. Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBest147 45 Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 10/10 prace zaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siusiak2 25 Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 polecam kurs jezyka polskiego ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Popracuj jeszcze nad tym bo prace są lipne strasznie. Narazie na Nie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 NIE - B. słabe prace jak na mój gust. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 9 Października 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Na razie NIE. Poudzielaj się w dziale "Grafika" Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 30 Października 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Rekrutacja → ON Grafik" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi