Zamknij Oczy 88 Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Nick: Zamknij OczyWiek:15Doświadczenie: SrednieDlaczego ty:Bo jest mało grafików i postanowiłem wspomuc forum i ucze sie co dzien grafiki . Twoje prace[5]: http://speedy.sh/wsFYm/output.rar Ps. 2 prace dorobie jutro , bo juz nie miałem czasu . Ps. Dopiero sie ucze wiec nie jestem czy moje prace sa perfect . 1. Co najmniej 40 postów na forum. Obowiązkowo Tak2. Aktywność w dziale "Grafika" Obowiązkowo Tak 3. Odpowiednie doświadczenie graficzne. Obowiązkowo Tak4. Zobowiązanie do wykonywania zleceń. Obowiązkowo Tak5. Co najmniej tydzień spędzony na naszym forum. Wyjątki Wiecej niz 2 tyg.6. Brak warnów. Wyjątki Nie mam ani 1 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Jest 3 prace nie 5, Dla mnie twoje prace nie robią wrażenia, Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Hmm, co to prac to są żeby Cię nie obrazić - na małym poziomie, ale rozumiem uczysz się, popatrz może jakieś poradniki jak inni to robią pokombinuj coś co obudziło by w kimś jakąś fascynację a nie żeby zrobić na odpał aby było, i jeszcze jdeno, masz błąd w sygnaturce :X"Daj nam zycieDaj nam wiareDaj zwycieztwo" /|\ Tutaj masz błąd :c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 795 Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Ortografia. A co do prac takie sobie. Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBest147 45 Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 10/10 prace zaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siusiak2 25 Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 polecam kurs jezyka polskiego ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Popracuj jeszcze nad tym bo prace są lipne strasznie. Narazie na Nie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 NIE - B. słabe prace jak na mój gust. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 9 Października 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Na razie NIE. Poudzielaj się w dziale "Grafika" Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 30 Października 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Rekrutacja → ON Grafik" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi