Yaguar 0 Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Witam. Mam pytanie dlaczego pisze że dostałem dzisiaj bana ?? Jak to możliwe skoro dzisiaj wogóle jeszcze nie grałem ponieważ do godziny 12:30 byłem poza domem. Proszę w takim razie o jak najszybsze UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Może jakiś wzór? Nick? Wycinek z konsoli? IP? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 WZÓR /CL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Listopada 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Lista banów → Prośby o UB" do "Tematy Zamknięte → Archiwum → Archiwum: Prośby o UB". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi