*WSRH* Siemanko:) 27 Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 1. Serwer: FFa Only DD2 2. Nick: *WSRH* Siemanko:) 3. Imię: Łukasz 4. Wiek: 19 5. Znajomość Amxx(0/10):9 6. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 7. Czas spędzony na forum: 3d 11h 4m 8. Opisać siebie: Ogarnięty ,kulturalny, pomocny. 9. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Chciałbym pomóc ogarniać serwer. 10. Linki do reklam: http://cs-wysypisko....0350#post220350 http://cs-hax.com/to...161-cs-classic/ http://cskomandosi.p...696-cs-classic/ http://cs-mordownia....1840-cs-classic 11. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; demko,ban -Gdy ktoś nadużywa micro;ostrzeżenie,kick,ban -Nadużywa Kultury na serwerze; ostrzeżenie,kick,ban 12. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orchidea 1 Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 nie wiem czy moge sie tu wypowiadac ale admin na tym serwie przyda sie od zaraz i to nie jeden wiec mysle ze siemanko bedzie dobrym admem wienc jak cos to jesetm na tak :bye: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jinchuriki Kyuubi 9 Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Po 1 Znajomosc amxx to nie chodzi o znajomosc amxmodemenu tylko o cale amx ale 9 to chyba umiesz robic wlasne pluginy jak mnie pamiec nie myli w normalnej skalipo 2 jak dobrze pamietam 5 reklam minimumpo 3 jak ktos uzywa dopalaczy co bedziesz wchodzil na specta siedzial tam 5 min minimum zeby zrobic na kogos demko? Od tego jest HLTVpo 4 chyba mi sie nie myli ale bylo cos takiego jak platnosci ale widze ze steam to juz nie obowiazujepo 5 a ten ban za dopalacz to pewnie na 5 min a za micro to perm ?Moje uwagi ^^ Ale jest jest nie wiele adminow a przynajmniej nie siedza calymi dniami na komputerze wiec mysle ze admin kazdy sie przyda to jest podstawa rozwoju serva a skoro ma te 19 lat i steam to mysle ze ogarnie ta posade . Wiec jestem na tak :} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 UP. Nawet jeżeli określa swoją znajomość AMXX tak, no że potrafi pisać pluginy to nie będzie ich pisał. Potrafi, Nie potrafi ch*** to cie powinno interesować, a na serwie i tak pod rangą admina nie będzie nic zmieniał. Ja jestem na tak, dorób tylko tą jedną reklamę bo kolejny się czepi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Latawiec 1 Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Jestem na TAK, powody up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 ja jestem na tak, gralem z nim na FFA,ogarnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZERMAN 17 Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Jestem na Tak - wymagania spełnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 13 Października 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 I znowu będzie powtórka z rozrywki ?Tydzień jakiegoś tam grania, a potem olanie serwera. Byłeś adminem wcześniej aż dwa razy i zawsze olewałeś sobie serwer wchodząc raz na jakiś czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*WSRH* Siemanko:) 27 Opublikowano 14 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Jestem teraz co dzień na serwie Nie będzie tak jak teraz, nie miałem poprostu czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Października 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Przyjęty na okres próbny Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #2[Only DD2/Inferno/Nuke] Cs-Classic.pl| | Pukawka.pl → FFaPodania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi