koxikform 0 Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 1. Serwer: Hard Cod 101lvl 2. Nick: Koxik|No Form ?! [t] 3. Imię: Kacper4. Wiek: 15 (Za miesiąc 16)5. Znajomość Amxx(0/10): 6/106. Mikrofon(Tak/Nie): Nie7. Składka(Tak/Nie): Niestety ale Nie.8. Czas spędzony na forum: Mało, ale będę codziennie wchodził.9. Opisać siebie: Jestem miły,potrafię ogarnąć.10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Chcę zostać adminem serwera,ponieważ gra tam dużo hackerów.11. Linki do reklam: --- (Póżniej dodam pare)12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; sh-aim Ban Permamentny , wh - ss. -Gdy ktoś nadużywa micro; Dam mu ostrzeżenie, za 3 ostrzeżeniem ban na 30 min/1h/2h. -Nadużywa Kultury na serwerze; Daje mu ostrzeżenie. Ewentualnie banuje na 15min/30min/1h.13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Non Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
izka 16 Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Sorki ale jestem na Nie: -brak reklam -non steam -brak składki -brak mikrofonu -aktywność na forum.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 składki nie ma, reklam nie ma, jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Nie, brak wymagań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Latawiec 1 Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Nie, powody up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esc Icy Box pasha 138 Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Rowniez na NIE Brak wymagan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZERMAN 17 Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Ja też jestem na Nie, powody: -brak reklam -słaba aktywność na forum -a co najwazniejsze amx 6/10 Popraw się i spróbuj kiedyś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Nie wymagania... Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #6 [CoD 101 LvL] Cs-Classic.pl || Pukawka.pl → CODPodania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi