H.W.D.P 0 Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 1. Serwer:#5 [Call Of Duty] Cs-Classic.pl [45001 LvL][COD:MW] | Pukawka.pl2. Nick:D.Z.I.K.U.S3. Imię:Karol4. Wiek:13 wiem ze malo ale prosze5. Znajomość Amxx(0/10):86. Mikrofon(Tak/Nie):tak7. Składka(Tak/Nie):nie8. Czas spędzony na forum: miesiąc bo 3 do 5 godzin diennie9. Opisać siebie:no gram dlugo polubilem was i nie lubie gdy ktos uzywa czitów 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Jest malo adminow na serverze i sa ludzie z czitami11. Linki do reklam: http://cs-mordownia.pl/showthread.php?23108-Reklama-cs-classic-pl&p=89533#post89533 12. Co zrobisz gdy:-Ktoś używa dopalaczy; Zależy jakich, gdy podejrzewam wh to wtedy robię ssy, a gdy aima to robie demko i banuje.-Gdy ktoś nadużywa micro;Wtedy daję kicka żeby się kolega uspokoił, upominam go słownie, a gdy to nie skutkuje, karam banem.-Nadużywa Kultury na serwerze; Daje upomnienie słowne a gdy nie skutkuje daje bana13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): non steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jinchuriki Kyuubi 9 Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 LataReklamySkladka na nsNie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamknij Oczy 88 Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Na nie . Wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 brak wymagań - NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OneShot 0 Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Jestem na nie gdyz okolo 30minut temu widziałem cie na aimie nie potrzebujemy kolejnego cheatera:9. Opisać siebie:no gram dlugo polubilem was i nie lubie gdy ktos uzywa czitów. nie rozumiem po co tak piszesz skoro sam ich uzywasz? A po za tym minimum 5reklam oraz 15lat. Na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Latawiec 1 Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Na NIE, powody up. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FaSeR 32 Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Sorki jestem na NIE wymagania -Jak pamiętam chyba godziny forum -Wiek -Reklamy -Składka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M l o d z i a c z e k ; d 61 Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 skladka, reklamy... Nie potrafisz napisac na u@ o czitach.. Na nie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Ja na nie. Wiek -za mały Reklamy- nie ma Aktywność na forum- zerowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esc Icy Box pasha 138 Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Na NIEBrak wymagan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 nie składka ns reklamy wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*WSRH* Siemanko:) 27 Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Nie Wymagania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sniper Elite8343 1 Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Ja jestem na NIE nie spełniasz wymogów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Na NIE Nie spełniasz wymagań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: NIE Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #5 [Call Of Duty] Cs-Classic.pl [45001 LvL][COD:MW] | Pukawka.pl → CODPodania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi