yolo34 0 Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 'yolo #[AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : ' yolo # [AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na cs-classic.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 1261282403 ' [AMXBans] Your IP : ' 81.190.178.201 ' [AMXBans] ========================================admin banujący : *WSRH* Siemanko Proszę o odbanowanie, juz 2 raz dostałem bana nie słysznie oraz jakby coś to niech admin banujący wrzuci moje SSy, z góry dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Masz 24h od bana na wrzucenie ss'ów.Jesteś inny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Jak admin ma wrzucić Twoje ssy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yolo34 0 Opublikowano 17 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 no bana dostałem bo niby tutaj SSy wrzucił wiec chcialbym je zobaczyc... p[oza tym juz SSy mialem tutaj i nikt nic nie zauwazyl, nawet admin polaczekkkk potwierdzil ze nic nie mam bo czesto gramy razem... nie czaje czemu musze czekac i nie grac bo jakis admin ktory sobie cos wymyslil dal mi bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 ZNadz swoje ss'y i wrzuć je zgodnie z poleceniem !!! Masz je na kompie.Poradniki masz na forum lub u uncle google. MASAKRA 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 24h dawno minely Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Gracz zostaje zbanowany a temat zostaje zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Listopada 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Lista banów → Prośby o UB" do "Tematy Zamknięte → Archiwum → Archiwum: Prośby o UB". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi