Tiran 0 Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 1.Twój Nick: Gunwo z Ciebie !!2.Nick admina/gracza który zawinił:Lolerto (czy jakos tak ...)3.Admin/Gracz :Adimin4.Data i godzina:17.45 +/-5.Dowody (demko/screeny/świadkowie):niemam bo niezdozylem ... to tak cche zlozyc skarge na adma lolerto poniewaz powiedzialem ze gra na wh to zaczal mnie wyzywac aby ze jestem debilem,zamknal ryj (ryj to moze miec kon albo on ...)wiec mu powiedzialem to co napisalem w nawiasie niby to ja go wyzywalem .. a ten dal mi bana na 1 dzien ... to nie jest normalne a wiec prosze o UB !!! przokazji to nie jest admin tylko jakis niedotengesowany czlowiek ... [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] There are 23 hours , 14 minutes and 10 seconds left of your ban. [AMXBans] Banned Nickname : Gunwo z Ciebie !! [AMXBans] Reason : ' obraza admina ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : ' 46.174.24.10 ' [AMXBans] =============================================== No detail texture mapping file: maps/de_dust2002_detail.txt Kicked : You are BANNED. Check you to ?? bo niewiem jestem poczatkujacy ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Daj demko Z HLTV i wklej je w swoim pierwszym poście, zobaczymy czy to prawda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Przedstaw jakieś dowody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiran 0 Opublikowano 22 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 jak niezdazylem nic zrobic bo ten niedotengesowany czlowiek mnie zbanowal .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 HLTV masz na stronie , nie obrażaj loleczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 HLTV masz na stronie , nie obrażaj loleczka Jest HLTV ale czy nagrywa ? Nie, to czyli demek też nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 JunioR., w 22 Paź 2013 - 21:38, powiedział: HLTV masz na stronie , nie obrażaj loleczka Jest HLTV ale czy nagrywa ? Nie, to czyli demek też nie ma. Jak nie ma demka, nie ma dowodów to skarga wydaje się być bezpodstawna i nie słuszna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiran 0 Opublikowano 23 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 sory ale dopiero zaczym przygode z forum jak i z ss demko itp wiec niewiem jak co mma robic .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 24 Października 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Skoro cię wyzywał to mogłeś zrobić screena z konsoli i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OneShot 0 Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Gram na tym serwie dlugo i obserwuje Lolka jest ogarnięty i za byle co niedaje bana oraz nie obraza graczy jeżeli niemasz świadków,dowodów w postaci demka czy screena to skarga jest niesłuszna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Jeśli będziesz miał dowody to napisz do wujka Maćka na pw/gg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi