Sorry 2 Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 1. Serwer: Zombie Exp Mod 2. Nick: Sorry ladna dupa z twarzy <33. Imię: Patryk4. Wiek: 19 5. Znajomość Amxx(0/10): Panel 8/10 - komendy 5/106. Mikrofon(Tak/Nie): Tak7. Składka(Tak/Nie): Mógłbym (lecz jestem graczem platformy Steam, więc mnie nie obowiązuje) 8. Czas spędzony na forum: Czas niedługo, lecz chwilami rośnie (nie jest wymagany)9. Opisać siebie: Mam imię Patryk, lat 19 mieszkam na mazurach. Zajmuję się gastronomią. Pracuję jako barman. Lubię muzykę 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Jestem dosyć często na serwerze i myślę, że tak zostanie, prócz jakiś wyjątków. Często zdarza się, że gracze łamią regulamin i mógłbym ich karać. Miałem różne posady (h@, j@, moderator, admin serwera) Jestem srogi i konsekwentny, godny zaufania. Nie jestem idealny, ale mógłbym pomóc 11. Linki do reklam: http://cs-blancik.com/viewtopic.php?p=39154#39154http://4um-cs.pl/cs-classic-pl-t10725.htmlhttp://cs-olsztyn.pl/topics611/22015.htm#46137http://cs-wysypisko.pl/showthread.php/60629-cs-classic-pl?p=227710#post227710http://csgarfield.pl/showthread.php?t=34394&p=116025#post11602512. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; screenshoty / demko w zależności od czita i permanentny ban -Gdy ktoś nadużywa micro; mute, >> kick >> ban -Nadużywa Kultury na serwerze; ostrzeżenie, kick, ban 13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Steam! Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania. Pozdrawiam Sorry@Krypton : odnosząc się do Twojej wypowiedzi, jestem sprzeczny. Sądzisz, że nie mam 19 lat, okej, ale przykro mi nie będę Ci wysyłał kopii dowodu Nie używałem mikrofonu na serwerze dotychczas. Jeżeli chodzi o zachowanie to stwierdzam, że nie masz podstaw, żeby mnie osądzać o to, że nie potrafię się zachować. @Legenda: Tobie nie dali admina ze względu na to, że przekupowałeś innych by byli na tak, a ja tylko poprosiłem (nie kierowałem tego do odpowiedniej osoby) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBest147 45 Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Hahahahahahaha pytanie sie o podanie co za mózg od razu na nie LOL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Jak dla mnie to ty nie potrafisz sie zachować nie prezentujesz sobą nic. Jedyne co mnie rozbawiło w twoim podaniu to wiek 19 ehe akurat a zachowanie na 12-13. a przez micro cb nigdy nie słyszałem. Na Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Dokładnie jak wszedłem raz czy dwa na server (jak mogłem -.O) to tak jak up krypton wspomniał poziomu nie trzymałeś co do wieku i całego podanka Sory ale NA NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JestemLegenda 4 Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Zgaszę cię. Mi nie dali admina za to, czeka cie to samo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Zgaszę cię. Mi nie dali admina za to, czeka cie to samo Podzielam Twoje zdane, reklamowanie podania=odrzucenie podania. Nie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Jestem na NIEReklamowanie podania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sniper Elite8343 1 Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 A ja jestem odbiennego zdania jestem na TAK TAK i jeszcze raz TAK +aktywny na serwie -aktywny na forum +Ogarnięty +reklamy P.S ale jeszcze popraw aktywność na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Reklamowanie = NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Ja jestem na tak. Często gra, a ważniejesze jest czy gra czy się opierdala jak inni. Jeśli o mnie chodzi nie byłem nigdy świadkiem żeby się zachowywał poniżej poziomu, więc nie mam zastrzeżeń. Sądząc po tym co napisał w podaniu można dać mu szansę. Jak się nie sprawdzi to odebrać admina. Jestem za próbą np 2 tygodnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikey 11 Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Zgaszę cię. Mi nie dali admina za to, czeka cie to samo Na NIE. Dlaczego? Odpowiedź jest prosta, proszenie o wypowiedzenie się w podaniu ;3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sniper Elite8343 1 Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 No i co z tego?? Przecież może chciał się popisanie przy kolegach . Ja tam dał bym mu szanse... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Nałogowi gracze jak on chcą często admów, bo wymagania są składki na VIP'y są itd.. Ale jeżeli dostanie taki gostek @ to najczęściej jest tak, że będzie robił tak jak przed admem, czyli tak jest wciągnięty grą że olewa wszystko, czy to ktoś do niego na u@ pisze czy nie.. Tak jak papku. Ja jestem na nie, 1) UP 2) Przekupianie nawet na serwie, jeżeli piszesz na SB tak to podanie zamknięte od razu a na serwie to to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi