TheBest147 45 Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 1.Twój Nick:TheBest2.Nick admina/gracza który zawinił:Lolreto czy jakos tak3.Admin/Gracz :Admin4.Data i godzina:27.10.13 12:195.Dowody (demko/screeny/świadkowie): NIE ZYJE* TheBest : no kurwa dajcie oczy[AMXBans] ===============================================[AMXBans] You have been banned from this Server![AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Reason: 'kultura'[AMXBans] Duration: '30 minutes'[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:872281759'[AMXBans] Your IP: '78.133.246.166'[AMXBans] ======================================6.Opis sytuacji:Napisałem 1 słowo Kurwa bo 3 os grały magikiem a ten mi wlepił bana ban za 1 słowo naprawde?? Jak Admin do mnie pisze zamknij jape to jest dobrze obraża mnie to admin powinien mieć jakąś kulture ^^ http://speedy.sh/4evYf/cs-winter-assault0000.bmp Proponuje zabranie admina/zawieszenie TO JA Lolerto ab 1 Dzień Paczam tak na amxban a tam takie coś o.o? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lolerto 1 Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 jedno "kurwa" wystarczy na bana za kultureTO JA wszedl na aktywnym"zamknij jape" po przeklinaniu i spamie na U@ prosze o warna dla tego Pana za bezpodstawna skarge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBest147 45 Opublikowano 28 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Ref. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Jedno słowo "kurwa" to nie powinieneś dać bana nawet na 30 min tylko na 5 min. A bany do 3h nie podlegają skargą . Zamknijcie temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Papku, daj mi linka gdzie piszę że skargi do 3h nie podlegają skardze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumekler 53 Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Co wy macie z tym: "bany do 3H nie podlegają skardze" NIGDZIE tak nie pisze, Karol ( -_- ) i Rybak nie raz wam to powtarzali... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lolerto 1 Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 PAPKU -1. Zakaz wyzywania innych graczy lub używania wulgaryzmów. ( ostrzeżenie, kick, ban od 30 minut do 3godzin ) ( to nie jego pierwszy ban za kulture! gosc jest zawsze wulgarny i dostal "lagodny wymiar kary" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OneShot 0 Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Jezu co wy sie tak tego Lolka uczepiliście dostaniecie bana i za chwile jako "Zemste" idziecie skarge zlozyc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M l o d z i a c z e k ; d 61 Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Sam rybak mowil ze skarga podlegaja nawet kick !!! Jezeli powod byl nie sluszny to ma prawo zlozyc skarge... Przypinam sie do tego co Napisal lolerto ze On zawsze wulgarny jest ... Gralem z nim troche na seriwie wiem jak z nim jest.. spam na u@ przeklinanie i wgl... Skarga nie sluszna.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Wszystko podlega , admin otrzymuje upomnienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi