awupe 13 Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 1. Serwer: Only dd2/inferno 2. Nick: "a wu pe?"3. Imię: Karol4. Wiek: 215. Znajomość Amxx(0/10): Jakieś 8, bo pluginów nie pisze 6. Mikrofon(Tak/Nie): Tak7. Czas spędzony na forum: Jakieś 5 h, ale do nadrobienia.8. Opisać siebie: Jestem studentem, więc gram w bardzo różnych porach dnia. Wszystkie wymagania na admina posiadam. Dodam, że adminowałem na 2 sieciach serwerów, przez łączny czas około roku, więc AMXX i adminowanie nie są mi obce. Na platformie steam mam przegrane ponad 2k godzin, więc samą grę, też w miare ogarniam 9. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Wciąż brakuje adminów, a ja gram dość dużo i za każdym razem gdy widzę cziterów, muszę pisać do Grzegorza na steam. 10. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; Zaczynam od demka i gdy jest to perfidne Wh, Multi, Aim, to Banuje. W momencie, gdy nie jestem pewny, daje ss. -Gdy ktoś nadużywa micro; 1. Ostrzeżenie, jeśli będzie sie powtarzać, to 2. Kick, a jeśli to nie pomoże, to ban (5min do 3h w zależności od "nadużycia") -Nadużywa Kultury na serwerze; Dokładnie to samo, co w przypadku wyżej. 11. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Steam. Nadrobiłem godziny na serwie, więc mam nadzieje na pozytywne rozpatrzenie podanka 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Grałem z nim kilka razy i jak dla mnie ogarnia i będzie odpowiednią osobą na to stanowisko. Duże TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`Prosto ? 0 Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 hmm, jestem z wami krótko ale na serverze siedzi po godziny, wydaje się być ogarnięty. RÓWNIEŻ DUŻE TAK ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Jestem na Tak . grałem z nim dużo razy i ogarnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esc Icy Box pasha 138 Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Rowniez jestem na TAK Spelnione wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Jak najbardziej na TAK aktywny na serwerze. Wiek Steam Micro Tylko masz zrobić reklamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedro 6 Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Również jestem na Tak - bardzo dużo gra na serwie - ogarnia Duże tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 dołaczam sie i potwierdzam ze jest to material na adma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełeK. 53 Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Na tak spoko koleś i dobrze gra a to się ceni XDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Jestem na tak.Duzo siedzi, nagrywa demka... niech banuje bezpośrednio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaer. 7 Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Nie lubie Cie ale jestem na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vI3nIo 77 Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 spelnia wymagania czesto na serwie jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 28 Października 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Przyjęty pisz na PW Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #2[Only DD2/Inferno/Nuke] Cs-Classic.pl| | Pukawka.pl → FFaPodania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi