MiesoArmatnie 0 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 wchodząc na serwer pisze mi żemam bana i mam sprawdzić swoją konsolea na konsoli nadal mi pisze:[AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin SAM ZE SOBA. [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : MiesoArmatnie [AMXBans] Reason : ' Wrzuc screeny na forum ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Cs-Classic.xaa.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 47731447 ' [AMXBans] Your IP : ' 195.248.254.197 ' [AMXBans] ========================================już drugi raz odwołuje się do tego BANAza pierwszym razem dostałem odpowiedz"UB! /cL" a za drugim "Na tym Steam ID & IP nie ma zadnego bana./Cl." naprawcie to plis pozdrawiam MiesoArmatniea i jeszcze ogarnijcie te bany bo już4 raz dostałem bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 A ss;y gdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiesoArmatnie 0 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 zobacz poprzednie posty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Chłopie nie ma nikogo z nickiem "MiesoArmatnie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiesoArmatnie 0 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 a ja to comasz o co prosiłeśNick : MiesoArmatnieLink do SSów : http://speedy.sh/CwxSb/No...nRARa-ZIP-2.zipWycinek z konsoli :[AMXBans] ===============================================[AMXBans] You have been banned from this Server by Admin SAM ZE SOBA.[AMXBans] You are permanently banned.[AMXBans] Banned Nickname : MiesoArmatnie[AMXBans] Reason : ' Wrzuc screeny na forum '[AMXBans] You can complain about your ban @ www.Cs-Classic.xaa.pl[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 47731447 '[AMXBans] Your IP : ' 195.248.254.197 '[AMXBans] ======================================= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latek23 1 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 ss czyste ub i troszkę więcej kultury człowieczku / close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi