SHOKE 473 Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 1. Serwer:Cod Mod 45k fast exp2. Nick:Shenzi 3. Imię:Patryk4. Wiek:155. Znajomość Amxx(0/10):86. Mikrofon(Tak/Nie):Tak7. Składka(Tak/Nie):Jak będzie trzeba to oczywiście8. Czas spędzony na forum:11h 9. Opisać siebie:Lubie grać w cs'a i piłkę nożną. Czas wolny spędzam z kumplami na kopaniu gały.10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera:Czasami są takie sytuacje że nie ma admina a ja jestem prawie cały czas . Pomogę ogarnąć serwer i pomóc innym graczom.11. Linki do reklam: http://cs-wysypisko.pl/showthread.php/60722-cs-classic?p=227995#post227995.http://cs-joke.pl/reklama-f17/temat10090.html.http://ganjaskill.eu/viewtopic.php?p=91135#91135.http://cs-oneshot.pl/index.php?/topic/250-cs-classic/.http://cs-pogranicze.eu/viewtopic.php?p=6496#649612. Co zrobisz gdy:-Ktoś używa dopalaczy;aim - demko ,.. wh- ss'y -Gdy ktoś nadużywa micro;kick a jak to nie pomoże to ban do 1h-Nadużywa Kultury na serwerze;x3 ostrzeżenia,kick,ban do 1h13. Platforma Cs(Non Steam/Steam):Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZmiksowanyOwocek 5 Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Jestem Tak . Znam Shenziego Z jednej wsi jest fajny i pomocny. Wymagania ma i czaly czas ze mna gra.Wilekie TAK ------------------------------------------------------------------------------------ ZmiksowanyOwoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OneShot 0 Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Gacz ogarniety dużo gra na serwerze.(Nie wiedzialem ze jest strone cs-Oneshot.pl ) Wymagania TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Koluniu nie reklamuj podania na Sb+ warnniech wypowiedza sie ludzie co graja na 45k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Reklama podania na sb = NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Jestem na NIE. Reklama podania na SB. Dowód : http://www.speedyshare.com/3HFKu/Bez-tytulu.png @ Down. Każdy normalny wie że nie można reklamować podania na SB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 27 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 to co że zareklamowałem to na SB? chyba powinno się liczyć to co dla serwera wydaje się lebsze tak? a nie jakaś reklama. (sory za spam)Gz ludzie. §5 ShoutBox1. ShoutBox jest wizytówką forum, dlatego obowiązują na nim wszelkie zasady kultury i pisowni podobnie jak na całym forum.2. Zaśmiecanie nielogicznymi, nie wnoszącymi nic do ogólnej dyskusji wypowiedziami będzie surowo karane.3. Zakaz przeklinania.4. Zakaz umieszczania linków,a zwłaszcza linków reklamujących.5. Każda prośba typu "daj mi rangę" itp. na ShoutBoxie będzie karana ostrzeżeniem.6. Administracja forum (administratorzy i moderatorzy) ma prawo ukarać użytkownika ostrzeżeniem za łamanie postanowień dotyczących ShoutBox'a7. Sprawy prywatne wyjaśniamy na innych komunikatorach lub PW .8. Pisanie bezsensownych postów będzie nagradzane warnem.9. Staramy się pisać w jednym wpisie to co chcemy opowiedzieć Widzicie gdzieś tutaj zakaz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sniper Elite8343 1 Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 na tak ogarnięty typ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikotyna 77 Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Ja także jestem na TAK! Ogarnięty Wymagania spełnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M l o d z i a c z e k ; d 61 Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Reklama podania na SB = 1 warm + 1 warm za wypowiedz w podaniu... Na niee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jinchuriki Kyuubi 9 Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Mlodziaczek dokladnie 2 warn w 1 podaniu to dobry admin ?No raczej nieShenzi "4. Zakaz umieszczania linków,a zwłaszcza linków reklamujących." Nie ma nic ? To chyba cytac nie umiesz .Jestem na Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Jestem na NIE. Nie spami sie w podaniu. Może i nie gram na CoD ale za spam w podaniu i na SB sorry ale odpada. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Shenzi nie potrzebnie napisałeś na SB to ci zepsuło całkowicie podanie. Sorki ale nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 sry nie reklama na SB + wypowiadasz się w podaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 30 Października 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Popraw ortografie bo walisz czasami takie byki że wstyd. Na razie jestem na NIE. Zapraszam za tydziń Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #5 [Call Of Duty] Cs-Classic.pl [45001 LvL][COD:MW] | Pukawka.pl → CODPodania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi