awupe 13 Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Kilka słów ode mnie. Zrobiłem mu wczoraj ssy, na inferno, ale były czyste, więc przejrzałem demo z mapy wstecz. Demo do pobrania: Serwer Only dd2/inferno. de_dust2 2013-10-28 21:16 Nie dawało mi to żyć szczerze mówiąc, że ssy były czyste. Przejdźmy do dema Ogólnie kolega grał na aimie i każdą akcję z jego gry, gdy obejrzymy w prędkości 1/4, lub 1/2, zauważymy, że celowniczek pięknie ucieka na główki Akcje w 0:30, 5:25, 6:10, 7:40, 9:50... Dalej nie oglądałem, bo szkoda mojego czasu. Wycinek z jego konsoli w prośbie o Ub: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : paczesniak [AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na cs-classic.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : ' 94.240.43.2 ' [AMXBans] =============================================== Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 29 Października 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Już w 0:30 widać aima Pozdrawiam i oczywiście WIELKI PLUS za spostrzegawczość i zainteresowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 29 Października 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Gracz zostaje zbanowany a temat zostaje zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 2 Października 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi