awupe 13 Posted October 29, 2013 Share Posted October 29, 2013 Kilka słów ode mnie. Zrobiłem mu wczoraj ssy, na inferno, ale były czyste, więc przejrzałem demo z mapy wstecz. Demo do pobrania: Serwer Only dd2/inferno. de_dust2 2013-10-28 21:16 Nie dawało mi to żyć szczerze mówiąc, że ssy były czyste. Przejdźmy do dema Ogólnie kolega grał na aimie i każdą akcję z jego gry, gdy obejrzymy w prędkości 1/4, lub 1/2, zauważymy, że celowniczek pięknie ucieka na główki Akcje w 0:30, 5:25, 6:10, 7:40, 9:50... Dalej nie oglądałem, bo szkoda mojego czasu. Wycinek z jego konsoli w prośbie o Ub: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : paczesniak [AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na cs-classic.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : ' 94.240.43.2 ' [AMXBans] =============================================== Pozdrawiam 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root Qesik 11,987 Posted October 29, 2013 Root Share Posted October 29, 2013 Już w 0:30 widać aima Pozdrawiam i oczywiście WIELKI PLUS za spostrzegawczość i zainteresowanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root Qesik 11,987 Posted October 29, 2013 Root Share Posted October 29, 2013 Gracz zostaje zbanowany a temat zostaje zamknięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root Qesik 11,987 Posted October 2, 2016 Root Share Posted October 2, 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts