Krypton 983 Opublikowano 30 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Fajny Programik do odtwarzania demek z c 1.6 POBIERZ 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 30 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Nawet nie wiedziałem że takie coś jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 30 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Ja dopiero zobaczyłem że on sam sie łączy z hltv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 30 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Fajnie wygląda na SS, wy testuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 30 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Nie wiedziałem że takie coś jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 30 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Są też inne programy, ja coś próbowałem i kupa To i tak włącza się CS i tak, to już lepiej demko wrzuć do folderu i viwedemo itd... wielkiej różnicy nie ma... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Ciekawy muszę przetestować : )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JointZkozaka 1 Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 interesujacy zaraz go pobieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KatE 71 Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Dobra sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaToJa 1 Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Programik spoko. używają go sędziowie AC, BL itp. Kobys jest różnica. np. dzięki programikowi możesz zobaczyć sid wszystkich graczy którzy posiadają sid i grali na danej mapie na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Dla mnie dużej różnicy nie ma. Jak ktoś wstawia skargę o zbanowanie to podaje również IP/SID i nie trzeba nigdzie szukać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaToJa 1 Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 W taki przypadku tak, ale jeśli ktoś że to nie on grał a został podany jego sid zawsze można to sprawdzić . powiem tak. mi się program przydawał jak się zajmowałem demkami, ale nie jest nie zbędny dla każdego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Dobry program, ale mi się już nie przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak Aktywności Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi