TheBest147 45 Opublikowano 30 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Nick :TheBestLink do SSów :nie mam robiłem wszystko nawet reinstal nie dał mi ssów ;/Wycinek z konsoli :@upSerwer :cod 45k Prosze adminów o odbanowanie gdyż jestem czysty ale nie wiem czemu nie mam ssów jest takie powiedzenie aim w rekach wh w oczach ja jestem czysty tak więc prosze o ub po raz 3 nie mam nic przysiegam na csa na steama na konto w mt2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OneShot 0 Opublikowano 30 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Twoje przysięganie nic nieda po prostu ukrywasz ss-y i niechcesz ich wstawic jak robimy ss-y to masz jes w cstrike,cstrike polish wstaw i po sprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 30 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Nie ma takiej możliwości żebyś nie miał ssów. Zresztą pisałeś już pożegnanie, to żegnamy Cię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 30 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Gracz zostaje zbanowany a temat zostaje zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 29 Listopada 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Lista banów → Prośby o UB" do "Tematy Zamknięte → Archiwum → Archiwum: Prośby o UB". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi