KatE 71 Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Nick: KatEPowód Warna: "Dział "Przywitaj się" nie służy do spamowania"Sprawa jest taka... jestem nowa na tej sieci. Przybyłam tutaj wczoraj i chciałam się przywitać z jak największą liczbą osób ( to chyba normalne ) W regulaminie nie ma żadnego punktu mówiącego o tym, ale moderator uznał to jako spam. Proponuję, żebyście zmienili w dziale przywitaj się/pożegnaj, aby posty się nie zaliczały (tak jak w HydePark). Czekam na rozpatrzenie mojego warna przez h@. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Jesteś tutaj od wczoraj i już masz 41 postów, to chyba o czymś świadczy....To zbiera się do jednego-spamowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KatE 71 Opublikowano 1 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Chyba nie przeczyałeś co pisałam powyżej...troche logiki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 A jaką masz logikę w nabijaniu postów ?? I jaką masz logikę w tym że piszesz Temat w przywitaj się/pożegnaj a nastepnie witasz sie w all tematach w dziale nabijając przy tym posty.(zapewne chcesz złóżyć potem podanie na admina/modka/UB-team czy inną range)Ale tym sposobem każdy i tak bedzie na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KatE 71 Opublikowano 1 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 "Proponuję, żebyście zmienili w dziale przywitaj się/pożegnaj, aby posty się nie zaliczały (tak jak w HydePark)"to też się kłóci z Twoją wypowiedzią.@ nie rozumiem, w każdym poście "przywitaj się" widać zawsze te same osoby, wychodzi na to, że one nie spamują? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Nie wiem czy gdzieś tu został złamany regulamin, jak będzie potrzeba to zrobi reklamy. Niech się wypowie h@ - PO CO TEN SPAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Warny za spam są przecież normalnie dawane, nie wiem w ogóle po co ten temat. Fakt, jesteś nowa i nie pomyślałam że możesz o tym nie wiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 1 Listopada 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Warn musi zostać odpracowany. Co do postów to zostały one tam wyłączone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Odpracuj Warna " do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi