Zamknij Oczy 88 Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 (edytowane) 1.Twój Nick: Zamknij Oczy 2.Nick admina/gracza który zawinił: M@jki H@rdcor 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: 21:13 2013/11/01 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Swaidkowie , Team TT 6.Opis sytuacji: Więc tak zaczołem gre na mapie de_train , admin który akurat był nic nie robił , gosc lata na WH deda za sciany z AWP Heady a admin nic , Wiec napisałem na u@ : "Chleaor ( nie znam dokładnego nicku ) gra na WH -łamie regulamin A admin na to nic . Wiec odpisciłem , nastepna runda : Wziołem klase " Medyk " gra gram a tu nagle kicked pod nazwa : " " Co to ma znaczyc ? Jakies 10 min. pozniej zabilem goscia i admin do mnie z kieckiem " Przeszkadzasz " Wiec o co kaman ? . Albo M@jki H@rdcor mowi mi ze zgłąszanie cheaterów na u@ to spam ... To przepraszam jacy admini juz panuja nad tym serverem , nie umie ogarnac serva , wszyscy klna , miny w przejsci , a M@jki H@rdcor nic na to ... Prosze o rozporzadzenie tej sprawy... Dziekuje Pozdro : Zamknij Oczy Ps : + Wypierał mi sie ze był wtedy na forum , lecz pisał ciagle na y@ ... Edytowane 1 Listopada 2013 przez Zamknij Oczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 1 Dobra to po pierwsze ja ci kicka pod nazwą :* nie dałem 2 Kicka dostałeś bo miałeś bug'a a slay nie da się użyć 3 Gracza o takim nicku nie było na serverze 4 Nie pisałem że zgłaszanie cheaterów to spam tyko żeby nie spamował na u@ nie zgłaszając osoby łamiącej regulamin ponieważ później są problem że zgłoszeń się nie zauważy bo jeden gracz spamuje 5 Gracz który przeklną dostał ostrzenie tak jak i gracz który położył minę w przejściu i z jego strony się to nie powtórzyło 6 Jak mam sprawdzać osobę podejrzewaną o cheat'y jak gracz o nicku Zamknij Oczy ciągle spamuje pisząc że nie wypełniam obowiązków a na serverze trzech adminów siedzi 7 Proszę przedstawić dowody na te oskarżenia Z mojej strony to chyba tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamknij Oczy 88 Opublikowano 1 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Punkt 5. Wgl . Tylko ile razy weszłedłem w te samo miejsce gdzie byly 2 miny na tej samej kupie ??? Punkt 6. Ja ci spamuje ?? Wpisalem raz czy 2 ze gosc stawia miny i ma wh a ty nic na to wiec. ??? Punkt 3. Umiesz czyatc w nawiasach ze nie pamietam nicku ? I sie teraz wykrecasz wiec... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikotyna 77 Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Tu jest spoty wycinek z konsoli sorka ze nie powykreślane to co nie potrzebne ale nie chciało mi się;d pedAtV Krasnik has left the game(GRACZ) Zamknij Oczy : przeczytaj najpierw co to ejst bug Mi$trzu killed ~Chrabonsc with knifeKaras connected(GRACZ) Zamknij Oczy : "buG"Karas is joining the Counter-Terrorist forceQpaD killed No Chyba Ty with knife[HPK] Gracze z pingiem wiekszym niz 95 beda wyrzucani!nie zchodzilo ci zycie wiec zbugowane, a pozatym nie spam na u@*DEAD* Nikotyna : /klasy Gibon killed QpaD with m4a1DoU*,.,*LoOoV3(*)_+_Me : Miny w przejsciu ! No ja pier**led . *DEAD* DoU*,.,*LoOoV3(*)_+_Me : /reset General Berlinka ) killed No Chyba Ty with deagle!LUZJONIST@ has left the game*DEAD* ~Chrabonsc : Pierled xD [HPK] Gracz !LUZJONIST@ zostal rozlaczony z powodu duzego ping'u!*** General Berlinka ) killed Gibon with a headshot from deagle ***muciek connectedmuciek is joining the Counter-Terrorist force(GRACZ) Zamknij Oczy : poczytaj a pozniej piszABEl killed Zamknij Oczy with mp5navyGracz dropped~Chrabonsc killed maniek with mp5navy[Wejdz!] www.Cs-Classic.plABEl killed DoU*,.,*LoOoV3(*)_+_Me with m4a1A Vote will occur to choose the next map in 21 minutesGracz connectedLaczki droppedSpawN killed Mi$trzu with mp5navy*SPEC* M@jki H@rdcor : hmm terz bys mogl dostac juz kicka za spam na u@ Gracz is joining the Terrorist forceLaczki connectedLaczki is joining the Terrorist force*DEAD* No Chyba Ty : .klasa *DEAD* No Chyba Ty : /klasa maniek droppedmaniek has left the game*SPEC* M@jki H@rdcor : teraz* *DEAD* DoU*,.,*LoOoV3(*)_+_Me : ABEl ... ( connectedmaniek connected*DEAD* Zamknij Oczy : chcialem wiedziec tylko kto tu adminem jest maniek is joining the Terrorist forceZamknij Oczy : i kicka za spam nie ma ( is joining the Counter-Terrorist forceSpawN killed Laczki with mp5navyABEl killed DoU*,.,*LoOoV3(*)_+_Me with m4a1Gibon killed ThePro2000 with m4a1[HPK] Gracz maniek zostal rozlaczony z powodu duzego ping'u!DoU*,.,*LoOoV3(*)_+_Me : /sklep Technik connectedSpawN killed Mi$trzu with mp5navyTechnik is joining the Terrorist forceLaczki : /klasy SpawN killed maniek with mp5navySpawN killed Gracz with mp5navy*SPEC* M@jki H@rdcor : napewno? muciek killed Technik with knifeTechnik killed muciek with mineSpawN killed No Chyba Ty with mp5navy~Chrabonsc killed Zamknij Oczy with mp5navyOk.No Chyba Ty droppedNo Chyba Ty has left the gameSpawN killed Gibon with mp5navy*DEAD* Nikotyna : /klasy !LUZJONIST@ connectedmaniek : /klasa *DEAD* DoU*,.,*LoOoV3(*)_+_Me : jak zbindowac klawisz do uzycia perku ? *DEAD* DoU*,.,*LoOoV3(*)_+_Me : Welcome Guys!!! !LUZJONIST@ is joining the Terrorist force*DEAD* DoU*,.,*LoOoV3(*)_+_Me : Welcome Guys!!! *SPEC* M@jki H@rdcor : przekonamy sie? Mi$trzu : SpawN masz wh SpawN killed DoU*,.,*LoOoV3(*)_+_Me with mp5navyGDFOD connectedmuciek : /wyrzuc GDFOD is joining the Terrorist forceGibon killed ThePro2000 with m4a1QpaD killed Zamknij Oczy with knife[KUP] Sklepik znajdziesz pod adresem shop.cs-classic.pl!Karas killed GDFOD with knife~Chrabonsc killed Mi$trzu with mp5navySpawN killed Technik with mp5navySpawN killed Laczki with mp5navySpawN : chory *** General Berlinka ) killed Gracz with a headshot from deagle ***maniek killed muciek with mine!LUZJONIST@ killed ( with knife~Chrabonsc : /sklep Technik killed SpawN with mine(GRACZ) Zamknij Oczy : czytaj regulaminGracz droppedGracz has left the game*** ABEl killed maniek with a headshot from mp5navy ***( dropped( has left the game*DEAD* DoU*,.,*LoOoV3(*)_+_Me : Omfg *DEAD* Laczki : /klasy *DEAD* DoU*,.,*LoOoV3(*)_+_Me : /sklep !LUZJONIST@ killed General Berlinka ) with knife*DEAD* SpawN : omg Karas killed !LUZJONIST@ with knife[HPK] Gracz ( zostal rozlaczony z powodu duzego ping'u!*DEAD* Mi$trzu : SpawN ofnij *SPEC* M@jki H@rdcor : na u@ sie zglasza osoby lamiace regulamin a nie spami Gibon killed Karas with m4a1*DEAD* SpawN : co mam kurwa offac? *DEAD* SpawN : czycie jebie *DEAD* Mi$trzu : wh *DEAD* Laczki : /klasa *DEAD* DoU*,.,*LoOoV3(*)_+_Me : /menu maniek droppedmaniek has left the game*DEAD* Zamknij Oczy : haha ile ty znasz amx 1/10 ? *DEAD* SpawN : haha *DEAD* Zamknij Oczy : wes poczytaj wiecej o adminowani *DEAD* Zamknij Oczy : zal mic ie poprostu QpaD killed Gibon with knife[HPK] Gracz maniek zostal rozlaczony z powodu duzego ping'u![Komendy] Wymien sie z kims przedmiotem wpisz w say /wymien /wymien2*DEAD* !LUZJONIST@ : do kogo to? *DEAD* Mi$trzu : idziesz ja za skrzynko i ty odrazu walisz mnie SpawN killed Technik with mp5navySpawN killed Zamknij Oczy with mp5navy*DEAD* SpawN : jasne QpaD killed DoU*,.,*LoOoV3(*)_+_Me with knife!LUZJONIST@ killed Karas with knifePTB: Round ended, checking teams.GDFOD killed QpaD with knifeMi$trzu killed muciek with knifeGibon killed SpawN with m4a1General Berlinka ) killed Gibon with m4a1SpawN : na chuj klamiesz? ~Chrabonsc killed self with grenade~Chrabonsc killed !LUZJONIST@ with grenade~Chrabonsc killed Laczki with grenadeMi$trzu killed ThePro2000 with knife~Chrabonsc : /sklep General Berlinka ) : /sklep *SPEC* M@jki H@rdcor : zglaszac na u@! Laczki droppedLaczki has left the game*DEAD* SpawN : eh ABEl killed Mi$trzu with mp5navy*DEAD* Karas : /klasa ThePro2000 droppedThePro2000 has left the gameGeneral Berlinka ) killed GDFOD with m4a1(PLAYER) DoU*,.,*LoOoV3(*)_+_Me : przerzucisz mnie do CT ?*DEAD* ~Chrabonsc : Haha *DEAD* Zamknij Oczy : M@jki widac wlasnie jaki jest z cb admin *DEAD* ~Chrabonsc : Alem lamusek *DEAD* Zamknij Oczy : gosc lata na wh druga mape a ty nic *DEAD* !LUZJONIST@ : lolertokolejny PTB: Round ended, checking teams.PTB: Switching ~Chrabonsc with Mi$trzu.QpaD killed DoU*,.,*LoOoV3(*)_+_Me with scoutDoU*,.,*LoOoV3(*)_+_Me : /sklep SpawN : na wh ? QpaD killed !LUZJONIST@ with knifeGeneral Berlinka ) killed Zamknij Oczy with m4a1*SPEC* M@jki H@rdcor : druga mape? hah ~Chrabonsc killed Mi$trzu with grenadeBartuuus ;D connectedTechnik killed muciek with mineBartuuus ;D is joining the Terrorist forceZamknij Oczy : widac jak s[prawdzasz czlonkow gry ThePro2000 connectedGibon killed SpawN with m4a1General Berlinka ) killed Technik with m4a1GDFOD : /sklep QpaD killed Gibon with scoutThePro2000 is joining the Counter-Terrorist forceSpawN : gram juz tu ponad od miesiaca i nikt mi nie powiedzial ze mam wh Technik killed Karas with mine*SPEC* M@jki H@rdcor : hmm widzisz cheatera zglos proste? [Komendy] Daj komus przedmiot wpisz w say /daj /daj2Karas droppedKaras has left the game*DEAD* Bartuuus ;D : /klasa PTB: Forcing ThePro2000 to the CTs (WTJ: 3/5).*DEAD* Zamknij Oczy : M@ajki czyta sie u@ 2 mapy temu zglosilem *DEAD* Zamknij Oczy : mam screena [HPK] Gracz Karas zostal rozlaczony z powodu duzego ping'u!(PLAYER) DoU*,.,*LoOoV3(*)_+_Me : Daj mnie do Counter Terrorist . Please .GDFOD killed QpaD with knife*DEAD* Zamknij Oczy : i teraz tez robilem mam dowody *DEAD* !LUZJONIST@ : ej zamknij oczy *DEAD* Zamknij Oczy : ze nie nadajesz sie na admina ABEl killed ~Chrabonsc with m4a1*DEAD* SpawN : zamknij ozy komu ? *DEAD* ThePro2000 : /klasa *DEAD* !LUZJONIST@ : ten lolerto tez admin jest *SPEC* M@jki H@rdcor : bylem wtedy? moze akurat patrzylem na forum SpeniX dropped*DEAD* Mi$trzu : /Lvl *DEAD* ThePro2000 : /top15 ABEl killed GDFOD with mp5navy*DEAD* !LUZJONIST@ : wiec nei tylko majki sie tyczy\ *DEAD* Zamknij Oczy : SawP nie mart sie nie o tobie *DEAD* SpawN : *DEAD* Zamknij Oczy : pisales wtedy *DEAD* SpawN : myslalem ze cos o mnie [uWAGA!] Kontakt z H@ /kontakt*DEAD* Zamknij Oczy : wiec mam screna ktory poakzuje jak piszesz General Berlinka ) killed DoU*,.,*LoOoV3(*)_+_Me with m4a1PTB: Round ended, checking teams.General Berlinka ) killed Zamknij Oczy with m4a1PTB: Can't switch players, need valid target in each team.*SPEC* M@jki H@rdcor : pozatym jest 3 adminow General Berlinka ) killed ~Chrabonsc with deagle~Chrabonsc : No ja nie mam wh ! Bartuuus ;D : /sklep !LUZJONIST@ killed SpawN with knifeQpaD : /sklep General Berlinka ) killed Technik with deagleGeneral Berlinka ) killed Bartuuus ;D with deagle~Chrabonsc : /sklep *DEAD* DoU*,.,*LoOoV3(*)_+_Me : ... Technik killed General Berlinka ) with mineQpaD : /sklep *** Gibon killed ThePro2000 with a headshot from m4a1 ***ABEl killed Gibon with mp5navy!LUZJONIST@ killed muciek with knifeBartuuus ;D is joining the Counter-Terrorist force*DEAD* SpawN : lol QpaD : /sklep Mi$trzu killed GDFOD with knife(GRACZ) Zamknij Oczy : ide zlozyc skarge nqMi$trzu killed !LUZJONIST@ with knife*DEAD* DoU*,.,*LoOoV3(*)_+_Me : /reset *DEAD* DoU*,.,*LoOoV3(*)_+_Me : /klasa *SPEC* M@jki H@rdcor : haha zglaszaj *DEAD* Zamknij Oczy : nie masz admina PTB: Round ended, checking teams.Zamknij Oczy : bo anwet nie wiesz jak amx wlonczyc *SPEC* M@jki H@rdcor : piszesz na u@ ze ma wh ale tak moze napiszesz kto ~Chrabonsc : /sklep SpawN : /sklep Mi$trzu : /sklep SpawN : /sklep DoU*,.,*LoOoV3(*)_+_Me : /sklep QpaD killed GDFOD with knife!LUZJONIST@ killed Mi$trzu with knifeTechnik killed Bartuuus ;D with m4a1SpawN : /sklep ABEl killed Technik with m4a1Gibon killed General Berlinka ) with m4a1*SPEC* M@jki H@rdcor : hahaha Gibon killed SpawN with m4a1ABEl killed DoU*,.,*LoOoV3(*)_+_Me with m4a1~Chrabonsc : /sklep !LUZJONIST@ killed ThePro2000 with knifeSpawN : /sklep QpaD killed Zamknij Oczy with scout*SPEC* M@jki H@rdcor : dobra koncze z tb rozmowe Gibon killed ABEl with m4a1*DEAD* Mi$trzu : /klasa Zamknij Oczy droppedZamknij Oczy has left the game*DEAD* SpawN : gibon jak ty cos masz muciek killed Gibon with knife(GRACZ) SpawN : gibon cos ma ?!LUZJONIST@ killed muciek with knifemuciek killed !LUZJONIST@ with grenadeQpaD killed ~Chrabonsc with knife[Forum] Wejdz na forum ! KONKURSY!(PLAYER) DoU*,.,*LoOoV3(*)_+_Me : ABEl ma whPTB: Round ended, checking teams.PTB: Transfering ABEl to the Ts!LUZJONIST@ killed ThePro2000 with knife*SPEC* M@jki H@rdcor : sprawdzam Mi$trzu killed Technik with knifemuciek : /wyrzuc2 !LUZJONIST@ killed muciek with knifeSpawN killed ~Chrabonsc with mp5navyGeneral Berlinka ) killed ABEl with m4a1DoU*,.,*LoOoV3(*)_+_Me : /sklep A Vote will occur to choose the next map in 15 minutesGibon killed SpawN with m4a1Gibon killed Bartuuus ;D with m4a1*** General Berlinka ) killed Gibon with a headshot from galil ***QpaD killed DoU*,.,*LoOoV3(*)_+_Me with knife*DEAD* ThePro2000 : jak ja ninawidze magikow Bartuuus ;D droppedBartuuus ;D has left the game!LUZJONIST@ : /drp ABEl is joining the Counter-Terrorist force*DEAD* SpawN : gibon jasne *DEAD* muciek : /klasy *DEAD* DoU*,.,*LoOoV3(*)_+_Me : /reset General Berlinka ) killed GDFOD with galil[sKLEP] Zapraszamy do kupowania Premek! shop.cs-classic.pl*DEAD* muciek : /klasa !LUZJONIST@ killed General Berlinka ) with knife*DEAD* DoU*,.,*LoOoV3(*)_+_Me : /reset R.P.K connectedR.P.K is joining the Terrorist force*DEAD* R.P.K : /klasa *DEAD* ~Chrabonsc : /zamien2 *DEAD* DoU*,.,*LoOoV3(*)_+_Me : Mi$strzu dasz perk ? QpaD killed !LUZJONIST@ with knifeThePro2000 droppedThePro2000 has left the gamePTB: Round ended, checking teams.muciek : zostal komandos assasin i magik !LUZJONIST@ killed muciek with knifeMi$trzu killed R.P.K with knifeGeneral Berlinka ) killed Technik with m4a1ABEl killed ~Chrabonsc with m4a1[iP] IP : 193.33.176.93:27015Mi$trzu killed Gibon with knife~Chrabonsc : /sklep R.P.K dropped 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 2 Listopada 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Skarga bezsensu. Brak dowodów Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi