Zamknij Oczy 88 Posted November 1, 2013 Share Posted November 1, 2013 (edited) 1.Twój Nick: Zamknij Oczy 2.Nick admina/gracza który zawinił: M@jki H@rdcor 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: 21:13 2013/11/01 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Swaidkowie , Team TT 6.Opis sytuacji: Więc tak zaczołem gre na mapie de_train , admin który akurat był nic nie robił , gosc lata na WH deda za sciany z AWP Heady a admin nic , Wiec napisałem na u@ : "Chleaor ( nie znam dokładnego nicku ) gra na WH -łamie regulamin A admin na to nic . Wiec odpisciłem , nastepna runda : Wziołem klase " Medyk " gra gram a tu nagle kicked pod nazwa : " " Co to ma znaczyc ? Jakies 10 min. pozniej zabilem goscia i admin do mnie z kieckiem " Przeszkadzasz " Wiec o co kaman ? . Albo M@jki H@rdcor mowi mi ze zgłąszanie cheaterów na u@ to spam ... To przepraszam jacy admini juz panuja nad tym serverem , nie umie ogarnac serva , wszyscy klna , miny w przejsci , a M@jki H@rdcor nic na to ... Prosze o rozporzadzenie tej sprawy... Dziekuje Pozdro : Zamknij Oczy Ps : + Wypierał mi sie ze był wtedy na forum , lecz pisał ciagle na y@ ... Edited November 1, 2013 by Zamknij Oczy Link to comment Share on other sites More sharing options...
M@jki H@rdcor 538 Posted November 1, 2013 Share Posted November 1, 2013 1 Dobra to po pierwsze ja ci kicka pod nazwą :* nie dałem 2 Kicka dostałeś bo miałeś bug'a a slay nie da się użyć 3 Gracza o takim nicku nie było na serverze 4 Nie pisałem że zgłaszanie cheaterów to spam tyko żeby nie spamował na u@ nie zgłaszając osoby łamiącej regulamin ponieważ później są problem że zgłoszeń się nie zauważy bo jeden gracz spamuje 5 Gracz który przeklną dostał ostrzenie tak jak i gracz który położył minę w przejściu i z jego strony się to nie powtórzyło 6 Jak mam sprawdzać osobę podejrzewaną o cheat'y jak gracz o nicku Zamknij Oczy ciągle spamuje pisząc że nie wypełniam obowiązków a na serverze trzech adminów siedzi 7 Proszę przedstawić dowody na te oskarżenia Z mojej strony to chyba tyle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zamknij Oczy 88 Posted November 1, 2013 Author Share Posted November 1, 2013 Punkt 5. Wgl . Tylko ile razy weszłedłem w te samo miejsce gdzie byly 2 miny na tej samej kupie ??? Punkt 6. Ja ci spamuje ?? Wpisalem raz czy 2 ze gosc stawia miny i ma wh a ty nic na to wiec. ??? Punkt 3. Umiesz czyatc w nawiasach ze nie pamietam nicku ? I sie teraz wykrecasz wiec... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikotyna 77 Posted November 1, 2013 Share Posted November 1, 2013 Tu jest spoty wycinek z konsoli sorka ze nie powykreślane to co nie potrzebne ale nie chciało mi się;d pedAtV Krasnik has left the game(GRACZ) Zamknij Oczy : przeczytaj najpierw co to ejst bug Mi$trzu killed ~Chrabonsc with knifeKaras connected(GRACZ) Zamknij Oczy : "buG"Karas is joining the Counter-Terrorist forceQpaD killed No Chyba Ty with knife[HPK] Gracze z pingiem wiekszym niz 95 beda wyrzucani!nie zchodzilo ci zycie wiec zbugowane, a pozatym nie spam na u@*DEAD* Nikotyna : /klasy Gibon killed QpaD with m4a1DoU*,.,*LoOoV3(*)_+_Me : Miny w przejsciu ! No ja pier**led . *DEAD* DoU*,.,*LoOoV3(*)_+_Me : /reset General Berlinka ) killed No Chyba Ty with deagle!LUZJONIST@ has left the game*DEAD* ~Chrabonsc : Pierled xD [HPK] Gracz !LUZJONIST@ zostal rozlaczony z powodu duzego ping'u!*** General Berlinka ) killed Gibon with a headshot from deagle ***muciek connectedmuciek is joining the Counter-Terrorist force(GRACZ) Zamknij Oczy : poczytaj a pozniej piszABEl killed Zamknij Oczy with mp5navyGracz dropped~Chrabonsc killed maniek with mp5navy[Wejdz!] www.Cs-Classic.plABEl killed DoU*,.,*LoOoV3(*)_+_Me with m4a1A Vote will occur to choose the next map in 21 minutesGracz connectedLaczki droppedSpawN killed Mi$trzu with mp5navy*SPEC* M@jki H@rdcor : hmm terz bys mogl dostac juz kicka za spam na u@ Gracz is joining the Terrorist forceLaczki connectedLaczki is joining the Terrorist force*DEAD* No Chyba Ty : .klasa *DEAD* No Chyba Ty : /klasa maniek droppedmaniek has left the game*SPEC* M@jki H@rdcor : teraz* *DEAD* DoU*,.,*LoOoV3(*)_+_Me : ABEl ... ( connectedmaniek connected*DEAD* Zamknij Oczy : chcialem wiedziec tylko kto tu adminem jest maniek is joining the Terrorist forceZamknij Oczy : i kicka za spam nie ma ( is joining the Counter-Terrorist forceSpawN killed Laczki with mp5navyABEl killed DoU*,.,*LoOoV3(*)_+_Me with m4a1Gibon killed ThePro2000 with m4a1[HPK] Gracz maniek zostal rozlaczony z powodu duzego ping'u!DoU*,.,*LoOoV3(*)_+_Me : /sklep Technik connectedSpawN killed Mi$trzu with mp5navyTechnik is joining the Terrorist forceLaczki : /klasy SpawN killed maniek with mp5navySpawN killed Gracz with mp5navy*SPEC* M@jki H@rdcor : napewno? muciek killed Technik with knifeTechnik killed muciek with mineSpawN killed No Chyba Ty with mp5navy~Chrabonsc killed Zamknij Oczy with mp5navyOk.No Chyba Ty droppedNo Chyba Ty has left the gameSpawN killed Gibon with mp5navy*DEAD* Nikotyna : /klasy !LUZJONIST@ connectedmaniek : /klasa *DEAD* DoU*,.,*LoOoV3(*)_+_Me : jak zbindowac klawisz do uzycia perku ? *DEAD* DoU*,.,*LoOoV3(*)_+_Me : Welcome Guys!!! !LUZJONIST@ is joining the Terrorist force*DEAD* DoU*,.,*LoOoV3(*)_+_Me : Welcome Guys!!! *SPEC* M@jki H@rdcor : przekonamy sie? Mi$trzu : SpawN masz wh SpawN killed DoU*,.,*LoOoV3(*)_+_Me with mp5navyGDFOD connectedmuciek : /wyrzuc GDFOD is joining the Terrorist forceGibon killed ThePro2000 with m4a1QpaD killed Zamknij Oczy with knife[KUP] Sklepik znajdziesz pod adresem shop.cs-classic.pl!Karas killed GDFOD with knife~Chrabonsc killed Mi$trzu with mp5navySpawN killed Technik with mp5navySpawN killed Laczki with mp5navySpawN : chory *** General Berlinka ) killed Gracz with a headshot from deagle ***maniek killed muciek with mine!LUZJONIST@ killed ( with knife~Chrabonsc : /sklep Technik killed SpawN with mine(GRACZ) Zamknij Oczy : czytaj regulaminGracz droppedGracz has left the game*** ABEl killed maniek with a headshot from mp5navy ***( dropped( has left the game*DEAD* DoU*,.,*LoOoV3(*)_+_Me : Omfg *DEAD* Laczki : /klasy *DEAD* DoU*,.,*LoOoV3(*)_+_Me : /sklep !LUZJONIST@ killed General Berlinka ) with knife*DEAD* SpawN : omg Karas killed !LUZJONIST@ with knife[HPK] Gracz ( zostal rozlaczony z powodu duzego ping'u!*DEAD* Mi$trzu : SpawN ofnij *SPEC* M@jki H@rdcor : na u@ sie zglasza osoby lamiace regulamin a nie spami Gibon killed Karas with m4a1*DEAD* SpawN : co mam kurwa offac? *DEAD* SpawN : czycie jebie *DEAD* Mi$trzu : wh *DEAD* Laczki : /klasa *DEAD* DoU*,.,*LoOoV3(*)_+_Me : /menu maniek droppedmaniek has left the game*DEAD* Zamknij Oczy : haha ile ty znasz amx 1/10 ? *DEAD* SpawN : haha *DEAD* Zamknij Oczy : wes poczytaj wiecej o adminowani *DEAD* Zamknij Oczy : zal mic ie poprostu QpaD killed Gibon with knife[HPK] Gracz maniek zostal rozlaczony z powodu duzego ping'u![Komendy] Wymien sie z kims przedmiotem wpisz w say /wymien /wymien2*DEAD* !LUZJONIST@ : do kogo to? *DEAD* Mi$trzu : idziesz ja za skrzynko i ty odrazu walisz mnie SpawN killed Technik with mp5navySpawN killed Zamknij Oczy with mp5navy*DEAD* SpawN : jasne QpaD killed DoU*,.,*LoOoV3(*)_+_Me with knife!LUZJONIST@ killed Karas with knifePTB: Round ended, checking teams.GDFOD killed QpaD with knifeMi$trzu killed muciek with knifeGibon killed SpawN with m4a1General Berlinka ) killed Gibon with m4a1SpawN : na chuj klamiesz? ~Chrabonsc killed self with grenade~Chrabonsc killed !LUZJONIST@ with grenade~Chrabonsc killed Laczki with grenadeMi$trzu killed ThePro2000 with knife~Chrabonsc : /sklep General Berlinka ) : /sklep *SPEC* M@jki H@rdcor : zglaszac na u@! Laczki droppedLaczki has left the game*DEAD* SpawN : eh ABEl killed Mi$trzu with mp5navy*DEAD* Karas : /klasa ThePro2000 droppedThePro2000 has left the gameGeneral Berlinka ) killed GDFOD with m4a1(PLAYER) DoU*,.,*LoOoV3(*)_+_Me : przerzucisz mnie do CT ?*DEAD* ~Chrabonsc : Haha *DEAD* Zamknij Oczy : M@jki widac wlasnie jaki jest z cb admin *DEAD* ~Chrabonsc : Alem lamusek *DEAD* Zamknij Oczy : gosc lata na wh druga mape a ty nic *DEAD* !LUZJONIST@ : lolertokolejny PTB: Round ended, checking teams.PTB: Switching ~Chrabonsc with Mi$trzu.QpaD killed DoU*,.,*LoOoV3(*)_+_Me with scoutDoU*,.,*LoOoV3(*)_+_Me : /sklep SpawN : na wh ? QpaD killed !LUZJONIST@ with knifeGeneral Berlinka ) killed Zamknij Oczy with m4a1*SPEC* M@jki H@rdcor : druga mape? hah ~Chrabonsc killed Mi$trzu with grenadeBartuuus ;D connectedTechnik killed muciek with mineBartuuus ;D is joining the Terrorist forceZamknij Oczy : widac jak s[prawdzasz czlonkow gry ThePro2000 connectedGibon killed SpawN with m4a1General Berlinka ) killed Technik with m4a1GDFOD : /sklep QpaD killed Gibon with scoutThePro2000 is joining the Counter-Terrorist forceSpawN : gram juz tu ponad od miesiaca i nikt mi nie powiedzial ze mam wh Technik killed Karas with mine*SPEC* M@jki H@rdcor : hmm widzisz cheatera zglos proste? [Komendy] Daj komus przedmiot wpisz w say /daj /daj2Karas droppedKaras has left the game*DEAD* Bartuuus ;D : /klasa PTB: Forcing ThePro2000 to the CTs (WTJ: 3/5).*DEAD* Zamknij Oczy : M@ajki czyta sie u@ 2 mapy temu zglosilem *DEAD* Zamknij Oczy : mam screena [HPK] Gracz Karas zostal rozlaczony z powodu duzego ping'u!(PLAYER) DoU*,.,*LoOoV3(*)_+_Me : Daj mnie do Counter Terrorist . Please .GDFOD killed QpaD with knife*DEAD* Zamknij Oczy : i teraz tez robilem mam dowody *DEAD* !LUZJONIST@ : ej zamknij oczy *DEAD* Zamknij Oczy : ze nie nadajesz sie na admina ABEl killed ~Chrabonsc with m4a1*DEAD* SpawN : zamknij ozy komu ? *DEAD* ThePro2000 : /klasa *DEAD* !LUZJONIST@ : ten lolerto tez admin jest *SPEC* M@jki H@rdcor : bylem wtedy? moze akurat patrzylem na forum SpeniX dropped*DEAD* Mi$trzu : /Lvl *DEAD* ThePro2000 : /top15 ABEl killed GDFOD with mp5navy*DEAD* !LUZJONIST@ : wiec nei tylko majki sie tyczy\ *DEAD* Zamknij Oczy : SawP nie mart sie nie o tobie *DEAD* SpawN : *DEAD* Zamknij Oczy : pisales wtedy *DEAD* SpawN : myslalem ze cos o mnie [uWAGA!] Kontakt z H@ /kontakt*DEAD* Zamknij Oczy : wiec mam screna ktory poakzuje jak piszesz General Berlinka ) killed DoU*,.,*LoOoV3(*)_+_Me with m4a1PTB: Round ended, checking teams.General Berlinka ) killed Zamknij Oczy with m4a1PTB: Can't switch players, need valid target in each team.*SPEC* M@jki H@rdcor : pozatym jest 3 adminow General Berlinka ) killed ~Chrabonsc with deagle~Chrabonsc : No ja nie mam wh ! Bartuuus ;D : /sklep !LUZJONIST@ killed SpawN with knifeQpaD : /sklep General Berlinka ) killed Technik with deagleGeneral Berlinka ) killed Bartuuus ;D with deagle~Chrabonsc : /sklep *DEAD* DoU*,.,*LoOoV3(*)_+_Me : ... Technik killed General Berlinka ) with mineQpaD : /sklep *** Gibon killed ThePro2000 with a headshot from m4a1 ***ABEl killed Gibon with mp5navy!LUZJONIST@ killed muciek with knifeBartuuus ;D is joining the Counter-Terrorist force*DEAD* SpawN : lol QpaD : /sklep Mi$trzu killed GDFOD with knife(GRACZ) Zamknij Oczy : ide zlozyc skarge nqMi$trzu killed !LUZJONIST@ with knife*DEAD* DoU*,.,*LoOoV3(*)_+_Me : /reset *DEAD* DoU*,.,*LoOoV3(*)_+_Me : /klasa *SPEC* M@jki H@rdcor : haha zglaszaj *DEAD* Zamknij Oczy : nie masz admina PTB: Round ended, checking teams.Zamknij Oczy : bo anwet nie wiesz jak amx wlonczyc *SPEC* M@jki H@rdcor : piszesz na u@ ze ma wh ale tak moze napiszesz kto ~Chrabonsc : /sklep SpawN : /sklep Mi$trzu : /sklep SpawN : /sklep DoU*,.,*LoOoV3(*)_+_Me : /sklep QpaD killed GDFOD with knife!LUZJONIST@ killed Mi$trzu with knifeTechnik killed Bartuuus ;D with m4a1SpawN : /sklep ABEl killed Technik with m4a1Gibon killed General Berlinka ) with m4a1*SPEC* M@jki H@rdcor : hahaha Gibon killed SpawN with m4a1ABEl killed DoU*,.,*LoOoV3(*)_+_Me with m4a1~Chrabonsc : /sklep !LUZJONIST@ killed ThePro2000 with knifeSpawN : /sklep QpaD killed Zamknij Oczy with scout*SPEC* M@jki H@rdcor : dobra koncze z tb rozmowe Gibon killed ABEl with m4a1*DEAD* Mi$trzu : /klasa Zamknij Oczy droppedZamknij Oczy has left the game*DEAD* SpawN : gibon jak ty cos masz muciek killed Gibon with knife(GRACZ) SpawN : gibon cos ma ?!LUZJONIST@ killed muciek with knifemuciek killed !LUZJONIST@ with grenadeQpaD killed ~Chrabonsc with knife[Forum] Wejdz na forum ! KONKURSY!(PLAYER) DoU*,.,*LoOoV3(*)_+_Me : ABEl ma whPTB: Round ended, checking teams.PTB: Transfering ABEl to the Ts!LUZJONIST@ killed ThePro2000 with knife*SPEC* M@jki H@rdcor : sprawdzam Mi$trzu killed Technik with knifemuciek : /wyrzuc2 !LUZJONIST@ killed muciek with knifeSpawN killed ~Chrabonsc with mp5navyGeneral Berlinka ) killed ABEl with m4a1DoU*,.,*LoOoV3(*)_+_Me : /sklep A Vote will occur to choose the next map in 15 minutesGibon killed SpawN with m4a1Gibon killed Bartuuus ;D with m4a1*** General Berlinka ) killed Gibon with a headshot from galil ***QpaD killed DoU*,.,*LoOoV3(*)_+_Me with knife*DEAD* ThePro2000 : jak ja ninawidze magikow Bartuuus ;D droppedBartuuus ;D has left the game!LUZJONIST@ : /drp ABEl is joining the Counter-Terrorist force*DEAD* SpawN : gibon jasne *DEAD* muciek : /klasy *DEAD* DoU*,.,*LoOoV3(*)_+_Me : /reset General Berlinka ) killed GDFOD with galil[sKLEP] Zapraszamy do kupowania Premek! shop.cs-classic.pl*DEAD* muciek : /klasa !LUZJONIST@ killed General Berlinka ) with knife*DEAD* DoU*,.,*LoOoV3(*)_+_Me : /reset R.P.K connectedR.P.K is joining the Terrorist force*DEAD* R.P.K : /klasa *DEAD* ~Chrabonsc : /zamien2 *DEAD* DoU*,.,*LoOoV3(*)_+_Me : Mi$strzu dasz perk ? QpaD killed !LUZJONIST@ with knifeThePro2000 droppedThePro2000 has left the gamePTB: Round ended, checking teams.muciek : zostal komandos assasin i magik !LUZJONIST@ killed muciek with knifeMi$trzu killed R.P.K with knifeGeneral Berlinka ) killed Technik with m4a1ABEl killed ~Chrabonsc with m4a1[iP] IP : 193.33.176.93:27015Mi$trzu killed Gibon with knife~Chrabonsc : /sklep R.P.K dropped 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root Qesik 11,987 Posted November 2, 2013 Root Share Posted November 2, 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Skarga bezsensu. Brak dowodów Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts