JestemLegenda 4 Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 1.Twój Nick: JESTEM LEGENDA, SALUTUJ 2.Nick admina/gracza który zawinił: Sejmej 3.Admin/Gracz : Gracz (Vip) 4.Data i godzina: 17:10 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Świadkowie z TAB, demko ss. http://speedy.sh/gukad/sejmej.dem 6.Opis sytuacji: Jestem wprost zirytowany poczynaniem tego oto gracza. Gracze na serwerze po tej akcje byli oburzeni. Przedłużanie rundy + kampienie survi z laserami na pladze. Jest to srogie łamanie regulaminu i oczekuję surowej kary dla tego gracza. Nie mam niestety SS jak mnie obraża, ale może znajdzie się ktoś i potwierdzi jak jedzie mnie od gorszych i chamów. Mam nadzieję że kolejny straci Vipa, bo nie umie go używać. Łubudubu je*** FuBu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 3 Listopada 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Demko jest bezsensu, ale reszta skargi przyjęta. Admini proszeni są o zbanowanie gracza na tydzień, a ja zabieram VIP'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #4 [ZombieExpMod 4.3]Cs-Classic.pl[MISJE] | Pukawka.pl → ZombieSkargi" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi