JestemLegenda 4 Posted November 3, 2013 Share Posted November 3, 2013 1.Twój Nick: JESTEM LEGENDA, SALUTUJ 2.Nick admina/gracza który zawinił: Sejmej 3.Admin/Gracz : Gracz (Vip) 4.Data i godzina: 17:10 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Świadkowie z TAB, demko ss. http://speedy.sh/gukad/sejmej.dem 6.Opis sytuacji: Jestem wprost zirytowany poczynaniem tego oto gracza. Gracze na serwerze po tej akcje byli oburzeni. Przedłużanie rundy + kampienie survi z laserami na pladze. Jest to srogie łamanie regulaminu i oczekuję surowej kary dla tego gracza. Nie mam niestety SS jak mnie obraża, ale może znajdzie się ktoś i potwierdzi jak jedzie mnie od gorszych i chamów. Mam nadzieję że kolejny straci Vipa, bo nie umie go używać. Łubudubu je*** FuBu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root Qesik 11,987 Posted November 3, 2013 Root Share Posted November 3, 2013 Demko jest bezsensu, ale reszta skargi przyjęta. Admini proszeni są o zbanowanie gracza na tydzień, a ja zabieram VIP'a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root Qesik 11,987 Posted December 3, 2013 Root Share Posted December 3, 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #4 [ZombieExpMod 4.3]Cs-Classic.pl[MISJE] | Pukawka.pl → ZombieSkargi" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts