Kobys 250 Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 1. Serwer: FFA 2. Nick: Kobys3. Imię: Daniel4. Wiek: 185. Znajomość Amxx(0/10): 8-96. Mikrofon(Tak/Nie): Owszem7. Czas spędzony na forum: sporo8. Opisać siebie: Większość mnie już zna 9. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Ostatnio coraz więcej pogrywam na FFA i niestety ale brakuje adminów, w wolnym czasie chciałbym również pomóc w adminowaniu tego serwera, postaram się ogarnąć go aby było tylko lepiej.10. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; ssy,ban -Gdy ktoś nadużywa micro; ostrzeżenie,ban 5min>30min -Nadużywa Kultury na serwerze; jw.11. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Steam. Wymagania na +, a godzinki na serwerze nadrobię Nie wiem jak Wy,ale ja wychodzę z założenia: Admin dla serwer, nie serwer dla admina ! ps. oczywiście będę również ogarniał COD 350, jak do tej pory. Ty weź się lepiej najpierw zajmij COD'em bo siedzisz średnio po 1,5h dziennie (lub wcale) z czego większość afk na spect. Blaze czekam na dowody, że jak jestem na speccie to jestem AFK i nic nie robię, tylko sobie godzinki lecą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzek 54 Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Nie.Ogarnij jeden serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Ty weź się lepiej najpierw zajmij COD'em bo siedzisz średnio po 1,5h dziennie (lub wcale) z czego większość afk na spect. www.gametracker.com/player/Kobys/193.33.176.64:27015/ Na DD2/INFERNO masz przegrane 10h = brak wymagań.Albo tu albo tu. Jestem na NIE@EDIT DO KOBYSWystarczy zobaczyć ostatni weekend ... codziennie po 2,5h-2h na FFA i po 3 fragi Naprawde jesteś dobry !! Powiedz mi że to nie było na spect... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 4 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Na NIE ADMINA MOŻNA MIEĆ TYLKO NA 1 SERWERZE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 4 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 na NIE -mało H na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romet 154 Opublikowano 4 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Podrób H na servie to wtedy pogadamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KatE 71 Opublikowano 4 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Ja jestem na nie, nie masz spełnionych wymagań. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Na nie -wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZERMAN 17 Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Jak nadrobisz godziny na serwie będe na Tak , teraz jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Admina ma się na jednym serwerze, więc musisz wybrać. Zawsze tak tu było no chyba, że buźka nagle zrobi wyjątek. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 7 Listopada 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Na razie na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #2[Only DD2/Inferno/Nuke] Cs-Classic.pl| | Pukawka.pl → FFaPodania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi