TheBest147 45 Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Siema mam taki problem bo takie okienko mnie lagguje jak wchodze na server ogółem okienko nie wiem czemu i potem mi sie tnie cs i spada do 5 fpsów pomóżcie za pomoc dam ok 10+ za pomoc trafna 10 like za nie 2 like Mam ns... http://iv.pl/images/06274740111987908169.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Hm... reinstal cs'a? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBest147 45 Opublikowano 7 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 a myślisz że co robiłem 1 Hm... reinstal cs'a? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 No to kup steam . A tak na serio. Wujek google nie boli. Usuń z folderu cstrike motd.txt oraz pliki modt_xxx, które da się otworzyć przy pomocy przeglądarki Internetowej. -> spróbuj tego. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBest147 45 Opublikowano 7 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Niestety nie pomogło czekam dalej ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Spróbuj innego cs'a zainstalować bo też miałem takie problemy i po prostu z innej instalki zainstalowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Reinstall cs'a i po problemie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Polaczekkk przeczytaj co pisali wyżej... Może sterowniki do karty graficznej zainstaluj lub zaktualizuj? Bądź może już masz bardzo zjechaną kartę i jest do wymiany?? Shenzi nie czytaj tego co w google piszą- bo tam nic nie piszą i to był inny przypadek trochę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Ale we wszystkich grach jakie masz to tak się dzieje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBest147 45 Opublikowano 8 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Tylko na csie ale na innych serverach nie mam tego problemu serverach które nie maja motd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 To spróbuj cofiga może usunąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBest147 45 Opublikowano 9 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 yyy tam mam all bindy itc więc raczej nie ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 To spróbuj a bindy sobie skopiuj do np. worda ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 10 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Prawym na ikonke ----> Właściwości -----> zgodność -----> uruchom w trybie zgodności z win xp service pack 3 i zawsze uruchamiasz jako administrator jak to nie pomoże to priorytet na wysoki i git 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciaolin 156 Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Mam identyczny problem jak TheBest147, po wejsciu na serwer pojawia się okienko np. ze stroną serwa i wtedy zawiecha i nic nie da sie zrobić, zrobiłem tak jak mówił Semi : Prawym na ikonke ----> Właściwości -----> zgodność -----> uruchom w trybie zgodności z win xp service pack 3 i zawsze uruchamiasz jako administrator jak to nie pomoże to priorytet na wysoki i git pomogło i przy wchodzeniu na jakikolwiek serwer nie zawiesza, jedynie lekko scina czasami, ale mam też inny problem, np. jesli chcę zobaczyć top15 albo na bfie odznaki itp. ścina tak samo jak w przypadku wchodzenia na serwer Wie ktoś jak to rozwiązać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedro 6 Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 musisz kucnąć przed kompem zawołać mame i wypić drożdże zalane gorąca wodą i na koniec włożyć 3 palce do gardła i fps powinno wzrosnąć do 120 , Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciaolin 156 Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Kijowo bo mam laptopa :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBest147 45 Opublikowano 25 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Pedro to miało być śmieszne bo jest żałosne zna ktoś rozwiazanie mam tak jak ten pan up ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciaolin 156 Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Z wchodzeniem na serwer już spoko, na żadnym nie laguje, tylko wlasnie wkurzaja te inne okienka, nie da sie normalnie wbijac odznak na bf2 bo nie znamy wlasnych stat i wymagan na odznaki :excruciating: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budus 53 Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Spróbujcie odpalić jako administrator. Miałem ten sam problem i właśnie to było rozwiązaniem . W przypadku steam trzeba całego steama odpalić jako administrator. @edit Ewentualnie zgodność z xp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciaolin 156 Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Właśnie zgodność z sp3 xp jest, uruchomiony jako administrator i pomogło z whodzeniem na serwery, które mają stronkę na starcie. Więc tu jest wszystko git, ścin nie ma. Problem polega na tym, że ściny nadal się pojawiają po wpisaniu w say np. : /top15, /rankstats, /bf2. To przeszkadza w graniu właśnie zwłaszcza na bf2. Edit/ znowu ścina przy wejściu na jakiś serwer, fps spada do 5-8, przy włączonym w trybie zgodności sp3 i uruchomionym jako administrator. Co dziwne problem powrócił, a jeszcze wczoraj wszystko było git. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Sciagnij sobie Combofixa http://www.instalki.pl/programy/download/Windows/antyspyware/ComboFix.htmlOn mi pomogl gdy mialem 50 fpsow to jego uruchamialem i i dzialalo normalnie:)tez tak mialem z YOUTUBE bo mi sie filmy scinaly to jego uruchomilem i juz sie nie zacinaly sprobuj:) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciaolin 156 Opublikowano 26 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Co do cs'a to pomogło, ale nie moge zmienic tapety teraz :/ poza tym nie pokazują mi się ikonki obrazów czy też filmów, które mam na dysku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 26 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 To w takim razie REINSTAL SYSTEMU inne pomysly mi nie przychodza do glowy;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Brak zainteresowania tematem. /cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi