Kat 0 Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Nick : KaT Piotrek Najlepszy Link do SSów : Admin który mnie z banował najprawdopodomniej o czymś zapomniał . Mam 2 foldery z cs i w żadnym nic nie znalazłem . I uprzedam pytanie : tak wiem gdzie są ssy . Wycinek z konsoli : ===================================================== [bANNEO] Zostales zbanowany przez admina ! [bANNEO] Czas: permanently [bANNEO] Zbanowany nick: KaT Piotrek Najlepszy [bANNEO] Powod: 0! [bANNEO] Mozesz odwolac sie na www.forum.cs-classic.pl ! [bANNEO] Twoje SteamID : STEAM_0:0:1971472383 ! [bANNEO] Twoje IP : 83.7.209.252:27005 ============================================ Około 14:02 Serwer : #2[TOP3][CLASSIC Only DD2/Inferno] Cs-Classic.pl | pukawka.pl Może dawno nie grałem w csa i mogę nie pamiętać . Takiego powodu bana to chyba nigdy nie widziałem. Rozumiem że steam daje pewną gwarancję . ale kolega mógł wpierw wytłumaczyć o co mu chodzi, bo ja naprawdę teraz nie wiem czy zostałem zbanowyny za: nick , styl gry , czy komentarz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awupe 13 Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 No jesteś wręcz bezczelny. http://forum.cs-classic.pl/topic/12768-ss-kat-piotrek-najlepszy/#entry72003 A ban o reason "0", bo amxx szaleje i nie idzie banować normalnie, tylko przez cfg. Pozdrawiam awupe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Heh nie wkrecaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Gracz zostaje zbanowany a temat zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 29 Listopada 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Lista banów → Prośby o UB" do "Tematy Zamknięte → Archiwum → Archiwum: Prośby o UB". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi