Kat 0 Posted November 8, 2013 Share Posted November 8, 2013 Nick : KaT Piotrek Najlepszy Link do SSów : Admin który mnie z banował najprawdopodomniej o czymś zapomniał . Mam 2 foldery z cs i w żadnym nic nie znalazłem . I uprzedam pytanie : tak wiem gdzie są ssy . Wycinek z konsoli : ===================================================== [bANNEO] Zostales zbanowany przez admina ! [bANNEO] Czas: permanently [bANNEO] Zbanowany nick: KaT Piotrek Najlepszy [bANNEO] Powod: 0! [bANNEO] Mozesz odwolac sie na www.forum.cs-classic.pl ! [bANNEO] Twoje SteamID : STEAM_0:0:1971472383 ! [bANNEO] Twoje IP : 83.7.209.252:27005 ============================================ Około 14:02 Serwer : #2[TOP3][CLASSIC Only DD2/Inferno] Cs-Classic.pl | pukawka.pl Może dawno nie grałem w csa i mogę nie pamiętać . Takiego powodu bana to chyba nigdy nie widziałem. Rozumiem że steam daje pewną gwarancję . ale kolega mógł wpierw wytłumaczyć o co mu chodzi, bo ja naprawdę teraz nie wiem czy zostałem zbanowyny za: nick , styl gry , czy komentarz . Link to comment Share on other sites More sharing options...
awupe 13 Posted November 8, 2013 Share Posted November 8, 2013 No jesteś wręcz bezczelny. http://forum.cs-classic.pl/topic/12768-ss-kat-piotrek-najlepszy/#entry72003 A ban o reason "0", bo amxx szaleje i nie idzie banować normalnie, tylko przez cfg. Pozdrawiam awupe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krypton 984 Posted November 8, 2013 Share Posted November 8, 2013 Heh nie wkrecaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krypton 984 Posted November 8, 2013 Share Posted November 8, 2013 Gracz zostaje zbanowany a temat zamknięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,964 Posted November 29, 2013 Root Share Posted November 29, 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Lista banów → Prośby o UB" do "Tematy Zamknięte → Archiwum → Archiwum: Prośby o UB". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts