Wevomif 0 Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Nick : WevomifLink do SSów : http://speedy.sh/tCUeD/Wevomif.rarWycinek z konsoli : Wevomif killed kowalsko with awp p@wello killed Shenzi with knife[iTEM] Zdobyles Zlote AWP.Psychol droppedBybek droppedBybek has left the game[K!LL3R]-_- killed KuBsTeR with awpWielkopolska dropped[uWAGA!] Kontakt z H@ /kontaktWevomif killed p@wello with awp[COD:MW] Dostales 70000 doswiadczenia za wygrana runde.[AMXBans] ===============================================[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze![AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Powod: 'Wstaw screeny na cs-classic.pl'[AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie'[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN'[AMXBans] Twoje IP: '83.9.55.204'[AMXBans] ===============================================Kicked by Console: Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole.Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole.Serwer : #5 Call of Duty Cs- classic 45001 lvl O wh na pewno oskarżył mnie gość który co chwile wychodził zza ściany, strzelał i chował się z powrotem. Po kilku takich próbach zacząłem skanować i go trafiłem. Admin powinien przynajmniej chwilę poobserwować oskarżonego zamiast banować od razu tylko dlatego, że ktoś nie potrafi przegrywać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 29 Listopada 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Lista banów → Prośby o UB" do "Tematy Zamknięte → Archiwum → Archiwum: Prośby o UB". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi