SoWa 1 Opublikowano 10 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Nick:SoWa.Wiek:15.kontakt skyp'a:mikasik9Ogarniam amxx i znam inne komendy.Mam pewnie więcej niż 100 gdzin przegranych na serwerze.Codzięnnie jestem online na serwerze.Chciałbym osiągnąć szczytny cel być sprawiedliwy wobec innych i tagże sam błędów nie popełniac.Będe naprawdę dobrym i sprawiedliwym adminem. Proszę o pozytywnie rozpatrzenia mojego podania 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 10 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Na nie. Umiesz czytać wzór? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 10 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 http://forum.cs-classic.pl/topic/4749-wz%C3%B3r-podanie-na-admina/ wzór + http://forum.cs-classic.pl/topic/4746-wymagania-na-administratora/ wymagania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
izka 16 Opublikowano 10 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Jestem na nie tak jak napisał Daniel ,chyba nie umiesz czytać. /edit Nie piszemy we własnym podaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoWa 1 Opublikowano 10 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 sorki forumnie przejżałem złożyłem nowe podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 10 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Na Nie Gdy dostajesz bana na u@ obrażasz adminów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #3 [DeathRun] Cs-Classic.pl [Klasy] | Pukawka.pl → DRPodania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi