Nikotyna 77 Opublikowano 10 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Wiek: 17Kontakt (GG/e-mail/steam): GG:45788977Kiedy zaczynałeś grę w cs: Ze 3-4 lata będzie.Doświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów: Byłem już na tym stanowisku i także na tej sieci. Myślę ze dobrze spełniałem obowiązki na tym stanowisku.Ile masz wolnego czasu?: Parę godzin dziennie w granicach od 3h do 10h.Dlaczego starasz się o to stanowisko?: Chce pomóc serwerowni i chciał bym odciążyć tych którzy są w ubteamie.Używałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich): Tokio Drift v1.0 Fighter 9.0 Wymagania- 50 postów- Jest- 50 godzin na forum - Jest- Minimum 15 lat- Jest- Minimum 2 miesiące na forum- Jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 10 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Jestem na nie.Popraw aktywnośc na forum bo cie prawie wcale nie widze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Tak, Ogarnięty, dużo czasu poświęca na forum jak i na serverze, pomocny. miły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakul. 0 Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 "Byłem już na tym stanowisku na tej serwerowni. " - Mylisz pojęcia. Serwerownia to miejsce gdzie stoją maszyny (Czyt. Serwery), Cs-Classic (Itp.) jest siecią serwerów. Co do podania - Myślę że przyda się pomoc. Danielek jest sam (+ administracja) i czasami może mu nie starczac czasu. Jestem na tak. Wiek. Staż na forum jak i w CSa. Spelnia wymagania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 16 Listopada 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Tak samo jak u sumeklera.. Siedź wiecej Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Rekrutacja → ON UBTeaM" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi