Nikotyna 77 Posted November 10, 2013 Share Posted November 10, 2013 Wiek: 17Kontakt (GG/e-mail/steam): GG:45788977Kiedy zaczynałeś grę w cs: Ze 3-4 lata będzie.Doświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów: Byłem już na tym stanowisku i także na tej sieci. Myślę ze dobrze spełniałem obowiązki na tym stanowisku.Ile masz wolnego czasu?: Parę godzin dziennie w granicach od 3h do 10h.Dlaczego starasz się o to stanowisko?: Chce pomóc serwerowni i chciał bym odciążyć tych którzy są w ubteamie.Używałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich): Tokio Drift v1.0 Fighter 9.0 Wymagania- 50 postów- Jest- 50 godzin na forum - Jest- Minimum 15 lat- Jest- Minimum 2 miesiące na forum- Jest Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlazE 565 Posted November 10, 2013 Share Posted November 10, 2013 Jestem na nie.Popraw aktywnośc na forum bo cie prawie wcale nie widze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M@jki H@rdcor 538 Posted November 11, 2013 Share Posted November 11, 2013 Tak, Ogarnięty, dużo czasu poświęca na forum jak i na serverze, pomocny. miły. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakul. 0 Posted November 11, 2013 Share Posted November 11, 2013 "Byłem już na tym stanowisku na tej serwerowni. " - Mylisz pojęcia. Serwerownia to miejsce gdzie stoją maszyny (Czyt. Serwery), Cs-Classic (Itp.) jest siecią serwerów. Co do podania - Myślę że przyda się pomoc. Danielek jest sam (+ administracja) i czasami może mu nie starczac czasu. Jestem na tak. Wiek. Staż na forum jak i w CSa. Spelnia wymagania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,964 Posted November 16, 2013 Root Share Posted November 16, 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Tak samo jak u sumeklera.. Siedź wiecej Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,964 Posted March 14, 2014 Root Share Posted March 14, 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Rekrutacja → ON UBTeaM" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts