ZmiksowanyOwocek 5 Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 1.Twój Nick: ZmiksowanyOwoc 2.Nick admina/gracza który zawinił: Shenzi 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: 12:15 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Niema 6.Opis sytuacji:Gadam z shenzim na skype i dla zartow go wyzywam od ,,nobba''.A on mi daje bana na serwie za obraze admina .Ztego cow iem to daje sie bana za to ze wyzywam go na serwie a nie na skype. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Hmmm... ja się ciebie zapytałem czy chcesz bana , a ty na to że nie, I ja do niego to ide na tp , on do mnie jesteś noobem to idz, ja do niego chcesz bana? a on tak, Wiedz na jego życzenie to było ja się tylko spytałem. i 1 raz wyzwał mnie na U@ Więdz skarga nie słuszna . ... Kc- Mateuszku(ZmiksowanyOwoc) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Co to jest wgl za skarga ? Brak dowodów,a poza tym wiecie, że rozmowa na vt/ts/skype etc jest zabronione i grozi permem ? @edit. Wybaczcie, wydawało mi się, że widziałem to w regulaminie ; o ale nie zmienia to faktu, że nie ma dowodów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Co to jest wgl za skarga ? Brak dowodów,a poza tym wiecie, że rozmowa na vt/ts/skype etc jest zabronione i grozi permem ? Nie moge rozmawiać z kolegą na skype? haha pozdro. dla ciebie. A właśnie brak dowodów K.C- Mateusz *** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budus 53 Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Danielek, gdzie to pisze, że nie można używać komunikatorów głosowych ? Nigdzie nie widzę takiego punktu w regulaminie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZmiksowanyOwocek 5 Opublikowano 11 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Danielek a jakie dowody jak Go niewyzywalem? hym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBest147 45 Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 1.Shenzi wyzywałeś już graczy od nobów 2.Pisze sie do cb na u@ gówno robisz serio 3.Przepraszam za słowa... 4.A shenzi nie raz obrażałeś gracza offaj to jako admin itp 5.To nie są osczerstwa tylko fakty przykro mi shenzi albo sie ogarniesz albo -_- powinien zdegradować cię do rangi gracza to tyle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 1.Shenzi wyzywałeś już graczy od nobów 2.Pisze sie do cb na u@ gówno robisz serio 3.Przepraszam za słowa... 4.A shenzi nie raz obrażałeś gracza offaj to jako admin itp 5.To nie są osczerstwa tylko fakty przykro mi shenzi albo sie ogarniesz albo -_- powinien zdegradować cię do rangi gracza to tyle... 1.kiedy? daj dowody. 2.Hmmm... ja myśle jak zbanować kolesi jak pisze że już są zbanowani 3.ok 4.Ja pisałem? Offaj to? Daj dowód 5.hmm... urzekła mnie twoja historia. Opowiesz dalej? Kc- MATEUSZ ****** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 11 Listopada 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Nie ma dowodów. Admin NIE MOŻE zbanować gracza gdy on oto prosi. Takie coś będzie kończyło się utratą admina Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi