boom.! 0 Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Witam. Chciał bym złożyć skargę na admina m@jki h@rdcor (czy jakos tak) Nie wiem może ja jestem ślepy choć ja adminuję już na cod modach jakiś rok , ale chłopak nie wie co się dzieje na serwerze. Daje bany za miny w przejsciach Oczywiście to plus, Ale nie grałem klasą ktora ma takie rarytasy. Ale... Gdy tt kladzie pake to minyy dookoła niej i na niej sa nałożone.. Wiec jak mam ją broić.?.. Pisze do admina na u@ zeby cos z tym zrobił to wyjeb**..Następna sprawa to taka, że za dużo obsługuje sie pisaniem na y@ (Czyli na całym ekranie, gdzie gracze wszystko widzą). Pisze tylko do niego głupie pytanie czy długo ma admina to odpisuje(OCZYWIŚCIE NA Y@) choć on jest na spec a ja zabity...Z takimi adminami nie zajdziecie daleko. Sam nie jestem święty choć zawsze na serwerach staram sie utrzymywać to co do mnie należy, i gdy pisze do mnie gracz ze widzi kogos na jakims gownie jak lata to zejdę na spec a nie wyjeb**. Wiem ze M@jki tak robil choc nie mam dowodów i macie to w nosie. Oraz lepiej by było gdyby frekwencja adminów COD była lepsza na serwerze. Jednemu adminowi trudno ogarnąć serwer jeszcze (CODMOD) Wiem z własnego doświadczenia Prosił bym o dorosłe zachowanie admina na serwerze. -M@jki jedna rada dla cb. Gdy będziesz często posługiwał się pisaniem na y@ to uwierz, ze dużo graczy nie zbanujesz, oraz nie sprawdzisz sie w roli admina ponieważ każdy wie ze jesteś adminem na serwerze i piszą majki majki a czit jest na serwerze i wszystko widzi:x Nastepnego razu ktos zgłosi ze czit na serwerze ty wbijasz a on ucieka. To wszystko z mojej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 W sprawie tych min to już ci mówiłem że chciałem dać bana graczowi samemohamed (czy jakoś tak) na 30min za miny w przejściu,bs'ie ale nwm czemu nie mogłem tego zrobić to dałem mu kicka. A w sprawie y@ raczej każdy wie że ta wiadomość wyświetla się na ekranie graczy więc nie musisz pouczać. Proszę popytać też graczy czy dobrze adminuję.. A tak po za tym siedziałem na spekcie i wykonywałem swoje obowiązki. Brak dowodów co sam napisałeś czyli skarga bez sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 12 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Skarga bez dowodow... ^_^. A majki dobrze wykonuje swoją rolę admina , jakoś nihdy niky nie miał problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 12 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Po pierwsze to jest bark dowodów Po drugie stosujemy się do wzorów jakie obowiązują, A po trzecie popieram ostatnie zdania, ponieważ ma racje. Kto będzie odpalony, wejdziesz na specta i gościu ucieka i wraca jak Ciebie nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 12 Listopada 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: BRAK WZORU ! BRAK DOWODÓW ! Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi