Skocz do zawartości

A masz:P

boom.!

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. 
Chciał bym złożyć skargę na admina m@jki h@rdcor (czy jakos tak) Nie wiem może ja jestem ślepy choć ja adminuję już na cod modach jakiś rok , ale chłopak nie wie co się dzieje na serwerze. Daje bany za miny w przejsciach Oczywiście to plus, Ale nie grałem klasą ktora ma takie rarytasy. Ale... Gdy tt kladzie pake to minyy dookoła niej i na niej sa nałożone.. Wiec jak mam ją broić.?.. Pisze do admina na u@ zeby cos z tym zrobił to wyjeb**..Następna sprawa to taka, że za dużo obsługuje sie pisaniem na y@ (Czyli na całym ekranie, gdzie gracze wszystko widzą). Pisze tylko do niego głupie pytanie czy długo ma admina to odpisuje(OCZYWIŚCIE NA Y@) choć on jest na spec a ja zabity...Z takimi adminami nie zajdziecie daleko. Sam nie jestem święty choć zawsze na serwerach staram sie utrzymywać to co do mnie należy, i gdy pisze do mnie gracz ze widzi kogos na jakims gownie jak lata to zejdę na spec a nie wyjeb**. Wiem ze M@jki tak robil choc nie mam dowodów i macie to w nosie. :P

Oraz lepiej by było gdyby frekwencja adminów COD była lepsza na serwerze. Jednemu adminowi trudno ogarnąć serwer jeszcze (CODMOD) Wiem z własnego doświadczenia :)

Prosił bym o dorosłe zachowanie admina na serwerze. 

-M@jki jedna rada dla cb. Gdy będziesz często posługiwał się pisaniem na y@ to uwierz, ze dużo graczy nie zbanujesz, oraz nie sprawdzisz sie w roli admina ponieważ każdy wie ze jesteś adminem na serwerze i piszą majki majki a czit jest na serwerze i wszystko widzi:x Nastepnego razu ktos zgłosi ze czit na serwerze ty wbijasz a on ucieka. To wszystko z mojej strony.

W sprawie tych min to już ci mówiłem że chciałem dać bana graczowi samemohamed (czy jakoś tak) na 30min za miny w przejściu,bs'ie ale nwm czemu nie mogłem tego zrobić to dałem mu kicka. A  w sprawie y@ raczej każdy wie że ta wiadomość wyświetla się na ekranie graczy więc nie musisz pouczać. Proszę popytać też graczy czy dobrze adminuję.. A tak po za tym siedziałem na spekcie i wykonywałem swoje obowiązki.

Brak dowodów co sam napisałeś czyli skarga bez sensu.

Po pierwsze to jest bark dowodów ;)

Po drugie stosujemy się do wzorów jakie obowiązują,

A po trzecie popieram ostatnie zdania, ponieważ ma racje. Kto będzie odpalony, wejdziesz na specta i gościu ucieka i wraca jak Ciebie nie ma.

• Właściciel

Automatycznie wygenerowana wiadomość.

Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.

Powód: BRAK WZORU ! BRAK DOWODÓW !

Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.

Pozdrawiamy

Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności