Zy(L)eta 1916 0 Opublikowano 12 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 1. Serwer: Only dd2/inferno 2. Nick: Zy(L)eta 1916 3. Imię: Jarek 4. Wiek: 18 5. Znajomość Amxx(0/10): 8 6. Mikrofon(Tak/Nie): tak 7. Czas spędzony na forum: 1 post dopiero sie zarejestrowalem 8. Opisać siebie: Nazywam sie Jarek lubie grac w pilke i siatkowke... Lubie tez sluchac muzyki... ;d 9. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Poniewaz denerwuje mnie to bo czesto gram a widze rzadko admina na serwerze... 10. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; jak wh- to robie ssy i daje bana -Gdy ktoś nadużywa micro; daje bana na 30 minut i pisze "ogarnij micro" -Nadużywa Kultury na serwerze; od 5 do 30 minut i pisze "kultura" 11. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Steam Wiem ze to jest mój pierwszy post i dopiero się zarejestrowałem ale prosze o rozpatrzenie tego podania... Gdyż jest rzadko admin na serwerze zazwyczaj rano albo wieczorkiem tak o 23 bo wtedy gra duzo cziterow... http://www.gametracker.com/server_info/31.186.82.184:27691/top_players/?query=Zy(L)eta+1916&Search=Search na 2 nickach gralem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 12 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Nie spełniasz wymagań ... jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 12 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Na Nie -wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZmiksowanyOwocek 5 Opublikowano 12 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Niet Nieslepniasz wymagan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K3RocKo 6 Opublikowano 12 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Tak jak wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romet 154 Opublikowano 12 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Na nie . Nie ma wymagań , po za tym nie ma ani 1 reklamy? Co ty myslisz ze bedziesz miał admina bez wymagan ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awupe 13 Opublikowano 12 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Czasami nawet nie wiesz, że admin jest na serwerze. Co do podania, Jestem na NIE. Powody: 1. Nie potrafisz ocenić kto jest cziterem (często zgłaszasz mi normalnych graczy) 2. Za mało masz godzin na serwie. 3. Posiedź trochę na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBest147 45 Opublikowano 12 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Wkurzacie mnie powoli zmiskowany grasz na tym serverze nie to sie nie wypowiadaj tak samo Romet...,Danielek tak samo wbijesz raz na rok i sie wypowiadasz... Niestety nie Wymagania; c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 13 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Wymagania... Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #2[Only DD2/Inferno/Nuke] Cs-Classic.pl| | Pukawka.pl → FFaPodania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi