personanongrata 1 Opublikowano 14 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Witam chciałem dzisiaj wejść na serwer i oto co zobaczyłem:=====================================================[bANNEO] Zostales zbanowany na tym serwerze ![bANNEO] Powod: czit![bANNEO] Mozesz odwolac sie na www.forum.cs-classic.pl ![bANNEO] Twoje SteamID : STEAM_ID_LAN ![bANNEO] Twoje IP : 159.205.162.216:27005===============================================Nie ma mnie na liscie amx/banGram na serwerze od dłuższego czasu zna mnie większośc adminów i graczynigdy nie było problemu, że oszukuję.W momencie bana nie było mnie na serwerze nie wiem czy to błąd czy o co chodzi ?Nawet jeśli grałem i na serwerze obecni byli admini nie dostawałem nawet SS.Pozdrawiampersona non grata 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Listopada 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Ciekawe na którym to serwerze tak grałeś bo nie przypominam sobie bym dodawał taki plugin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
personanongrata 1 Opublikowano 14 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 na FFA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 14 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 nie ma Cię na liście w amxbans=nie masz bana... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
personanongrata 1 Opublikowano 14 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Tylko dlaczego jak wchodzę na serwer pisze, że mam i w konsoli wyskakuje:=====================================================[bANNEO] Zostales zbanowany na tym serwerze ![bANNEO] Powod: czit![bANNEO] Mozesz odwolac sie na www.forum.cs-classic.pl ![bANNEO] Twoje SteamID : STEAM_ID_LAN ![bANNEO] Twoje IP : 159.205.162.216:27005=============================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Listopada 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Bo to nie ba na neo tylko inny ban, dostałeś go pewnie za wchodzenie na "aktywnym banie", proste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 29 Listopada 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Lista banów → Prośby o UB" do "Tematy Zamknięte → Archiwum → Archiwum: Prośby o UB". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 29 Listopada 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Lista banów → Prośby o UB" do "Tematy Zamknięte → Archiwum → Archiwum: Prośby o UB". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi