P!wko 0 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Imię : Michał Nick: P!wko Wiek : 16 Znajomość AMXX[(1/10) : 7 Mikrofon(tak/nie) : tak Składka(tak/nie)[składka obejmuje pakiet premium]* : tak Steam/NS : NS Kontakt:: 44845739 Dlaczego ty? :: pomogę w ogarnięciu serva bo żadnego adma nie widziałem co ogarnia Ilość godzin przegranych na serwerze : 4-5 Link do Reklam : nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Na nie-reklamy-słaba aktywność na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Na Nie , Ns , Konto tylko dla podania , brak reklam , i dlaczego ty " bo żaden administrator nie ogarnia " fajny żart. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomarancza 15 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Nie.Cagle placzesz na Voicu oraz na sayu ze admini do dupy...-Bez mutacji-kdp-Granie na servie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Na nie co to wogle znaczy nie widziałem żadnego admina co ogarnia, co to ma być skoro tak to ci co nie "ogarniają" poczują się urażeni i nie zostaniesz zaakceptowany jako admin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Reklamy musisz zrobić,a co do pomarańczy to się nie zgadzam bo siedziałem wczoraj trochę na serwerze i dało się z nim spokojnie dogadać ^ ^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ikillyou 0 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Na nie. -Reklamy-Konto dla podania -nie widzę cię na serwerze ostatnio. Nie przekonało mnie twoje podanie. ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 jestem na nie , brak steamu , reklam , mala aktywnosc na forum , a to co ma znaczyc "Dlaczego ty? :: pomogę w ogarnięciu serva bo żadnego adma nie widziałem co ogarnia " chyba kazdy kogo przyjelismy na ta posade ogarnia , wiec zbedne są twoje komenatarze .. zastanawiam sie jak Ciebie przyjmam czy bedziesz tak ogarnial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..:GramBezButow:.. 0 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Ile razy wam można mówić że trzeba najpierw czytać "wymagania".Kolego jestem na kolejne wielkie NIE i nie chodzi o to że podanie mi się nie podoba tylko zobacz, ja dostałem admina dlatego że jestem zaje.... aktywny na forum, na serwie, ty za to nie, powiedz jak mogłeś złożyć podanie z taką aktywnością i takim kontem na forum... Pobądź trochę na forum i na serwie a zmienię zdanie na temat twojego podania i na pewno spojrzę na nie w inny sposób. To na tyle z mojej strony Oh... jak ja kocham się rozpisywać. ^.^ :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dz!oBaK 0 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 hmm czegos tu nie rozumiem wiek masz 15 pod nickiem a w podaniu masz 16 -Brak reklam-NS-1 post?konto dla podaniaNa NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vPerfect 0 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wenzdey094 0 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Nie. Dlaczego ? - konto dla podania- żaden admin nie ogarnia? hmmm ciekawe.- reklamy- ns Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel_TSH 1 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Na nie konto do podania tylko i wylacznie, brak reklam, tekst że admini nie ogarniaja w podaniu jest nie na miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bieberlOve[x] 0 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Na nie. Konto dla podania + reklamy .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Reklamy musza być więc się postaraj je zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Dlaczego ty? :: pomogę w ogarnięciu serva bo żadnego adma nie widziałem co ogarniaAdminów jest dużo i dobrze każdy ogarnia, więc nie wiem o co chodzi ..Link do Reklam : nie mamJak to nie masz ? Reklamy są obowiązkowe. Reklam nie ma to admina też nie będzie.Podsumowując to jestem na Duże NIE ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Reklamy uregulowaneCLOSE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi