vPerfect 0 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 1. Komendy AMX * * amx_kick [nick_gracza] - wywala danego gracza z serwera * amx_ban [nick_gracza] [czas] - banuje gracza na czas podany w minutach. 0 - ban permamentny * amx_addban [ip] [czas] - banuje od razu ip danego gracza jeżeli gracz ma NEO należy wpisać 86.63.0.0 0 czyli tak zwany ban na zakres. * amx_unban [ip] - odbanowuje gracza o danym ip * amx_ip - pokazuje liste graczy i ich ip (pod warunkiem ze jest wgrany do tego plugin) * amx_friendlyfire [1/0] - czyli atakowanie przez siebie graczy z jednego teamu (1 - ON, 0 - OFF) * amx_psay [nick_gracza] [wiadomosc] - wysyła prywatną wiadomość do danego gracza * amx_ct [nick_gracza] - Zmienia drużynę gracza na CT. * amx_t [nick_gracza] - Analogicznie zmienia drużynę gracza na Terro * amx_nopass - Kasuje hasło z serwera. * amx_pass "haslo" - Ustala hasło na serwer * amx_who - Pokazuje listę graczy na serwerz * amx_restart - restaruje rundę * amx_vote "pytanie" "odp1" "odp2" - czyli własne głosowanie * amx_votemap [nazwa mapy] - czyli głosowanie na mapę 2. Komendy RCON przez AMXX Czyli wykonywanie komend rcon za pomocą amxx'a * * amx_rcon sv_restart 1 - restartuje mapę za 1sec * amx_rcon sv_password "haslo" - zakłada hasło na serwer 3 Podstawowe Komendy RCON * * rcon_password haslo - Twoje hasło które ustawiasz w pliku server.cfg * rcon sv_restart 1 - Restart rundy * rcon sv_password - Ustawia hasło na serwer z publicznego na prywatny * rcon changelevel de_dust2 - Czyli zmiana mapy na de_dust2 * rcon_address - IP serwera do którego chcesz się podłączyć. * rcon_port - PORT serwera do którego się chcesz podłączyć. * rcon_password - Hasło rcon do serwera. * rcon mp_timelimit 0 - Czas mapy na serwerze. * rcon mp_winlimit 12 - Limit wygranych rund. * rcon hostname "xxxxl" - Nazwa serwera. * rcon sv_lan 1 - Zmiana wartości "lan". * csstats_reset 1 - estart statystyk np. /rank Poradnik z zródła ale dodane i zmienione niektóre rzeczy więc chyba mój ;p LICZE NA PIWKO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Politechnik 0 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 No to nie jest aż tak trudne zrobic taki poradnik , ale za chęcie łap piwko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 sory ale widzialam ten poradnik na jednym forum i z tego co widzialam to nic nie zmieniles .. wiec prosze o napisanie źródła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vPerfect 0 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Niezły zmieniłem bo z tego co ja wziełem nie było z 5 komend i do niektórych były błędy więc nie wiem gdzie ty ale ja zmieniałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C!chy 0 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 fajny poradnik łap piwko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxerek ;* 0 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 też Widziałem to na innym forum i na tym Też jest poniżej :-o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi