KiToL 580 Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Witam, dzisiaj wchodzę koo 14 na csa, a tu perm....ostatnio grałem wczoraj i nie dostałem żadnego bana. Nick : KiToLLink do SSów : bez SSówWycinek z konsoli : BUILD 5787 SERVER (0 CRC) Server # 135 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Kacpqq [AMXBans] Reason : ' Aimbot ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : ' 95.49.36.184 ' [AMXBans] =============================================== Error: server failed to transmit file 'sound/misc/headshot.wav' Requesting tempdecal.wad from server Requesting tempdecal.wad from server Requesting tempdecal.wad from server Kicked : You are BANNED. Check your console. Serwer : FFA 31.186.82.184:27691 Pozdrawiam admina, który bezpodstawnie banuje i to jeszcze bez SSów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 [AMXBans] Banned Nickname : Kacpqq Nick : KiToL Przecież to są inne nicki...Ktoś ma takie samo IP i dostał bana,a to już nie jest nasza wina... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 17 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Kurde trochę dziwne bo mam nesostarade i mam zmienne ip. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 17 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Ale oczywiście po zmianie ip. mogę grać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Jak to nie Ty to zmień IP i graj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: wyjaśnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 29 Listopada 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Lista banów → Prośby o UB" do "Tematy Zamknięte → Archiwum → Archiwum: Prośby o UB". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 29 Listopada 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Lista banów → Prośby o UB" do "Tematy Zamknięte → Archiwum → Archiwum: Prośby o UB". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi