TheBest147 45 Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 1. Serwer:Cod 45k level ;d2. Nick:TheBest 3 Imie:Mateusz 4.Wiek: 14 Wiosen ;d 5. Znajomość Amxx(0/10):86. Mikrofon(Tak/Nie):Tak7. Składka(Tak/Nie):Raczej ;d8. Czas spędzony na forum: 4d 8h 5m 52s9. Opisać siebie:Jestem miły spokojny żartobliwy nie lubie mieć wrogów staram sie pomagać ;d10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera:Niekiedy gdy nie ma admina a jest odpał to wiadomo... albo miny w przejsciach he na małej mapie he na respa itp a jak jest admin to czasami też nie reaguje ;d11. Linki do reklam: 1. http://hs-serwer.pl/postlink/160179.htm#1601792. http://cs-szambo.pl/viewtopic.php?p=163849#1638493. http://cs-bia.eu/viewtopic.php?p=120651#1206514. http://www.nawalanka.xaa.pl/viewtopic.php?p=808#8085. http://cs-monter.pl/viewtopic.php?p=35873#3587312. Co zrobisz gdy:-Ktoś używa dopalaczy;Ssy Demko HLTV/Własne Perm-Gdy ktoś nadużywa micro;Upomnienie kick Ban 5-30min-2h-Nadużywa Kultury na serwerze;Ostrzeżenie kick ban od 30-3h13. Platforma Cs(Non Steam/Steam):NS może za niedługo Steam prawdopodobnie za tydzień w piątek ;d ~Wiek 15+ -~Mikrofon(nie wymagane aż tak) +~Minimum 20 godzin gry na serwerze + Reset ;d~Kultura + Poprawiłem sie ;d~Obsługa amxmodmenu w jednym palcu +~Użytkownik pisząc podanie powinien mieć ZERO WARNÓW NA FORUM +~Aktywność na forum(nie jest ważna aż tak) +~Oczywiście kreatywność i umiejętność ogarnięcia serwera +~Reklamowanie Serwerów +~Składka dla osób ze steam nieobowiązkowa +/- ;d Prosze o Pozytywne rozpatrzenie mojego podania @up sorry Romet za wszysko ; d zgoda? @up M@jki nie dostałem sie na ffa ponieważ tam karol chce mieć adminów +16 i steam a co do aktywności jestem aktywny... na poprzednim gt miałem 100+ NIE DOSTAŁEM SIE NA FFA Ponieważ nie mam 16 lat i steama długo to tłumaczyć Jakoś vienio nie chciałeś swojemu bratu zrobić ssów.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romet 154 Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Teraz przy podaniu sory za wszystko ?? Jestem dobrym człowiekiem wiec ci wybacze . Ale nie zycze sobie zebys w przyszłosci na serverze ponizał mnie i klnoł na mnie . I nw czy sie poprawiłes bo Cie mało na servie widze. Jako tako z wymagan . na Tak . 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Jestem na tak -wymagania Minusy -ns -za dużo się wyzywasz z innymi graczami 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Sorrki ale na Nie. Popraw jeszcze kulturę.Mniej się kłóć z graczami. Składałeś podanie na FFA tam się nie udało idziesz tu..... Jak składasz podanie to składaj na serverze na którym spędzasz więcej czasu. Mała aktywność na serverze. Edyt. WARN-wypowiedz w podaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vienio92 37 Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Też jestem na nie podanie może i ładnie napisane ale na serwerze zachowujesz się jak "debil" że tak się wyrażę Tylko ktoś cię zabije lub ma lepsze staty od ciebie grozisz że ma aima i wh Jestem na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budus 53 Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Jestem na nie powody podane wyżej. Nie zostałeś przyjęty na ffa, więc próbujesz tutaj. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Jestem na nie powody podane wyżej. Nie zostałeś przyjęty na ffa, więc próbujesz tutaj. jestem tego samego zdania. usuncie ten post napisałem go przez przypadek... hahahaha Pozdrawiam ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBest147 45 Opublikowano 18 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 usuncie ten post napisałem go przez przypadek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ney:D 0 Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Na nie powody usuncie ten post napisałem go przez przypadek... -O mój boże... -Nie ogarniasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jpz. 1 Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 jEstem na nie NS obraza graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumekler 53 Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Ludzie co z tego, że ns?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekO_o 0 Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Neutral Podanie na + kultura i ns na - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkuZmC 78 Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Na TAK wymagania spelnione Miejmy nadzieje ze zapanujesz na swoim zachowaniem :} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K3RocKo 6 Opublikowano 19 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Nie.. Wyzywasz graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 19 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Napisałeś post przypadkiem? Sorrki ale na Nie. Popraw jeszcze kulturę.Mniej się kłóć z graczami. Składałeś podanie na FFA tam się nie udało idziesz tu..... Jak składasz podanie to składaj na serverze na którym spędzasz więcej czasu. Mała aktywność na serverze. i zaraz odpowiedz @up M@jki nie dostałem sie na ffa ponieważ tam karol chce mieć adminów +16 i steam a co do aktywności jestem aktywny... na poprzednim gt miałem 100+ NIE DOSTAŁEM SIE NA FFA Ponieważ nie mam 16 lat i steama długo to tłumaczyć Skoro napisałeś przypadkiem co moim zdaniem się kupy nie trzyma, to czemu odpowiedziałeś na ten post. Boszeee.. NIE WIEK NS wgl. nie ogarniasz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 19 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Na Nie Zachowujesz się jak nieogarnięty dzieciak (za przeproszeniem) Denerwujesz swoim zachowaniem innych użytkowników forum. Zacznij traktować innych z szacunkiem to bedziesz miał na TAK (z mojej strony) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBest147 45 Opublikowano 19 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Dobra Close Temat Postaram sie poprawić... Ale Prosze o nie wypowiadanie sie graczy Którzy nie grają na codzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #5 [Call Of Duty] Cs-Classic.pl [45001 LvL][COD:MW] | Pukawka.pl → CODPodania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi