jpz. 1 Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 1. Serwer: dd2 2. Nick: Wuwunio 3. Imię: Marcin 4. Wiek: 24 5. Znajomość Amxx(0/10): 10/10 6. Mikrofon(Tak/Nie): ta 7. Czas spędzony na forum: No dopiero od wczoraj bo konto tamto mam zablokowane 8. Opisać siebie: Miły ogarniety ogarniam admina. Interesuję się Piłką Nożną. 9. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Wczoraj wbiłem na serwer pograć a tu same czity biegają jakis Maniek wbił i ogarną serwa ale to dopiero aż gracz mial staty 30/2 10. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; Zrobie ss,demko i dostaje bana -Gdy ktoś nadużywa micro; Upomnienie, kick, ban od 5 do 30 min -Nadużywa Kultury na serwerze; Upomnienie, kick, ban od 5 do 30 min 11. Platforma Cs(Non Steam/Steam):Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Nie widziałem cie na serwerze, gram codziennie + spam w podaniu Nie. Jak grałeś do 3? jak masz 0.5h przegrane na serwie? hahaha zobacz GT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jpz. 1 Opublikowano 18 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Wczoraj wbiłem i nie grasz codziennie bo coś o 23 wczoraj cie nie widziałem a grałem do 3 rano . Gdzieś ty był? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBest147 45 Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Podszywko grałeś jedynie wczoraj gówno masz przegrane na gt więc nara NIEEE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 The Best nie zapominaj, że w GT reset był...i nie musisz być taki niemiły Co do podania jestem na nie, dopiero co przyszedłeś i od razu admin? ( nie interesuje mnie/nas co było kiedyś)pograj trochę i zobaczymy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Nie wiem czy to ty czy nie ty, ale to wszystko jest smieszne.Jestem na nie..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Ja też jestem tego samego zdania co Blaze i w dodatku brak reklam. Jestem na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 18 Listopada 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Za sam nick ma już "NIE" Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #2[Only DD2/Inferno/Nuke] Cs-Classic.pl| | Pukawka.pl → FFaPodania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi