KoniuPL 0 Opublikowano 19 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Na początku jeżeli zaśmiecam forum to przepraszam , ale wstawiłem ss'y i nagle dowiaduje się od unban team , że mam AB nie wiem jakim cudem , ponieważ ja gram na tej serwerowni dopiero z tydzień i bana tu jeszcze nigdy nie miałem. Bardzo możliwe , że ktoś ma takie ip jak ja , ale proszę mi uwierzyć ja gram tutaj z tydzień a poza tym mam czyste ss'y . Jeszcze raz przepraszam , że zaśmiecam i możliwe , że zły dział , ale PROSIŁBYM o UNBANA , bo ja gram uczciwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 19 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 To nie nasza wina,ze ktoś ma takie IP jak Ty i niestety ale nas to nie interesuje. Na dodatek nie ten dział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Lista banów → AntiCheat - Zgłoszenia cheaterów → Odbanowani" do "Tematy Zamknięte → Archiwum → Archiwum: Prośby o UB". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi