skillQ 0 Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 1.Serwer: dd2/inferno/nuke 2.Nick: skill=0 3.Imię: Przemek 4.Wiek: 17 5.Znajomosc Amxx(0/10): 9 6.Mikrofon(Tak/Nie): Tak 7: Czas spędzony na forum: Niestety nie 8.Opisac siebie: Jestem miłym i ogarniętym graczem, Gram często w cs'a z zwłaszcza na cs-classic, lubie piłkę nożną i ogólnie sport. 9.Dlaczego chcesz zostac adminem serwera: Jak gram na serwerze, często nie ma Admina i widzę dużo cheaterów. 10.Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; ssy -Gdy ktoś nadużywa micro; Ostrzeżenie, jak nie pomoże to ban. -Nadużywana kultury na serwerze; Ban na 5minut. 11.Platforma Cs(Non steam/Steam): Steam 12.Reklamy: Zrobię je odrazu, gdy otrzymam Admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 http://forum.cs-classic.pl/topic/13058-podanie-o-admina/ - CO TO? Ja jestem na nie,ponieważ napisałeś podanie na odwal -moim zdaniem. Brak reklam, aktywność na forum zerowa. pograj trochę,po udzielaj się na forum i zobaczymy za jakiś czas... Jak dla mnie na tą chwilę się nie nadajesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dlaczego? Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Jestem na tak. Czesto widac go na servie, gra dobrze. Na tym servie kolejny admin nie zaszkodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awupe 13 Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Też na Tak. Na serwie codziennie jest i ogarnia, a forum, to forum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Gracz aktywny na serwerze co jest WAŻNE... nie na forum. +steamZrób tylko lepiej te reklamy teraz to bede na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Na tak -powody @up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samis1337 0 Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Jestem na Tak . Aktywny na Serwerze Pomocny Zrób reklamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romet 154 Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Na tak. Zrób tylko reklamy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Na Tak Powody @up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 23 Listopada 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Nie wchodzisz na forum Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #2[Only DD2/Inferno/Nuke] Cs-Classic.pl| | Pukawka.pl → FFaPodania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi