Ten ktory ma cela. 0 Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : * Wiiki [AMXBans] Powod : ' Wallhack + Aimbot ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Twoje IP : ' 213.238.107.143 ' [AMXBans] =======================================Nie wiem o co chodzi ale to nie jest moje konto! Nie mam czitów, ani nic! Gram tam od 6 dni, dzisiaj chciałem wejść ale mam bana....Nick mój: Ten ktory ma cela.Już mnie, niektóre osoby znaja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Ktoś ma takie samo IP jak Ty, a to nie jest nasza wina... Nie będziemy dawali ub na IP, na którym jest ban... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ten ktory ma cela. 0 Opublikowano 22 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Czyli sobie nie pogram? -,- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Listopada 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Nie masz Steam, nie ma gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: nie bedziemy dawali Ub cziterowi (IP) Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Lista banów → Prośby o UB" do "Tematy Zamknięte → Archiwum → Archiwum: Prośby o UB". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi